fbpx

ICT-asiantuntija/Full Stack -kehittäjä RekryKoulutus

  • Koulutus alkaa Espoossa kesäkuussa 2023.
  • Kustannukset 750€/kk/hlö.
  • Koulutus kestää 6 kuukautta, sisältäen 50 päivää koulutusta ja 70 päivää työssäoppimista yhteistyöyrityksessä.

Lisätietoja koulutuksesta antaa

Otto Kiiskinen

Otto Kiiskinen

Asiakkuuspäällikkö
040 016 4450
otto.kiiskinen@opiframe.com

Toivo Osei

Rekrytointikonsultti
+358 40 758 2591
toivo.osei@opiframe.com

Kiinnostuin - ottakaa minuun yhteyttä!

Yhteydenotto ei sido eikä velvoita yritystä mihinkään, eikä tästä muodostu yritykselle mitään kustannuksia!

5 hyvää syytä valita RekryKoulutus rekrytointikanavaksi

1. RekryKoulutus hoidetaan avaimet käteen -periaatteella. Teemme hakijoiden esikarsinnat ja ensimmäiset haastattelut. Tämän jälkeen yritys tekee valinnat omien haastatteluiden perusteella.

2. Kustannustehokas tapa perehdyttää ja kouluttaa uusia työntekijöitä. 

3. Koulutus sisältää 50 päivää intensiivistä ja laadukasta opetusta.

4. Yritys saa koulutetun osaajan, joka hallitsee uusimmat teknologiat ja menetelmät.

5. RekryKoulututuksemme ovat työllistäneet 80-100% osallistujista.

Koulutuksen toteutuksesta

ICT-asiantuntija/Full Stack -kehittäjän RekryKoulutus antaa koulutettaville valmiudet erilaisiin ICT-tehtäviin, jotka vaativat syvällistä ymmärrystä joko pilvipalveluista, tietojärjestelmistä, tietoturvasta tai ohjelmistokehityksestä. Koulutuksessa voit valita kahden eri pääaihealueen väliltä: ICT-/Tietoturva-asiantuntija tai Full Stack –kehittäjä. Monipuolinen koulutus antaa yrityksille mahdollisuuden suunnitella kattavan opintokokonaisuuden koulutettavan sisäänajoa ajatellen.

Koulutettavat voivat osallistuvat työssäoppimisen aikana syventäville jaksoille, riippuen työtehtävästä ja osaamisen kehittämisen tarpeista. Syventäviä jaksoja ovat tietoturva ja ensivastetoiminta, pilvipalvelut ja PowerShell, sekä tietoliikenne ja verkot. Koulutettava voi osallistua joko yhteen tai kaikkiin kolmeen syventävään jaksoon.

Koulutukseen hakijoista

Koulutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla on alalle soveltuva koulutus ja/tai aiempi kokemus järjestelmien ylläpidosta, tietoturvasta, pilvipalveluista tai ohjelmoinnista. Heillä on motivaatio päivittää/kehittää osaamistaan nykyaikaisten pinnalla olevien teknologioiden osalta.

Hakijoiden joukosta osaamista löytyy niin junioreista kuin senioreista. Yritys valitsee sopivat tekijät omien haastattelujen perusteella (Opiframen ja TE-toimiston esikarsinnan ja haastattelujen jälkeen).

Koulutusohjelman sisältö

Koulutettaville tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma, joka tukee yhteistyöyrityksen tarpeita rekrytointiin johtavalla polulla. Koulutettava voi suuntautua kahteen pääaihealueeseen ICT-/Tietoturva-asiantuntija tai Full Stack kehittäjä.

Näiden lisäksi koulutettava voi ottaa myös samaan aikaan käynnissä olevan Cloud-koulutuksen opintomoduuleja ja rakentaa näistä kolmesta aihealueesta työssäoppimispaikan tarpeita tukevan opintosuunnitelman. 

ICT Specialist, tietokoneella oleva mies

ICT-/Tietoturva-asiantuntija

ICT-/Tietoturva-asiantuntijan erikoistumisjakso jakautuu perusjaksoon ja kolmeen syventävään syventävään jaksoon, joita ovat: Tietoturva ja ensivastetoiminta, Pilvipalvelut ja Powershell, sekä tietoliikenne ja verkot. Lähiopetuksessa opitut asiat viedään työssäoppimisjakson (70 päivää) aikana käytäntöön ja tätä tuetaan syventävillä opetusjaksoilla. Koulutettavilla on myös kouluttajien tuki käytössään koko työssäoppimisjakson ajan.

Perusjakson osa-alueet

  • M365
  • Windows 10/11 vikatilanteet ja hallinta
  • TeamViewer-etätukiohjelmisto
  • VPN-palomuurit ja reitittimet
  • Verkkoliikkeen monitorointi ja tietomurtojen havainnointi
  • Active Directory ja pilvihallittu IT-infra
  • Virtualisointitekniikat
  • Tiketöinti
  • F-Secure-tietoturvaohjelmistot yrityskäytössä
  • Kytkin- ja WLAN-verkkojen toiminta ja vikasietoisuus
  • Windows-palvelimet, varmistukset ja vikasietoisuus
  • Pilvipalveluiden käyttöönotto ja ylläpito
  • Vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot

Full Stack -kehittäjä

Full Stack -kehittäjän erikoistumisjakso antaa opiskelijoille taidot suunnitella, kehittää ja ylläpitää web-sovelluksia, jotka kattavat koko ohjelmistokehitysprosessin. Tämä osaaminen sisältää niin käyttöliittymäsuunnittelun, ohjelmistokehityksen kuin tietokantojen hallinnankin. Erikoistumisjakso sisältää 40 päivää erillistä ohjelmointikoulutusta.

Osion aikana käydään läpi tyypillisen RESTful-poh­jaisen web-applikaation toiminta. Pääteknologioita ovat React, Redux, NodeJS, JavaScript, MongoDB, Express.   

Syventävät jaksot

Tietoturva (Comptia Security +)

Tietoturvaosiossa opit hallitsemaan kyberhäiriötilanteita tilannekuvan muodostamisesta aina kyberuhkien torjuntaan ja niistä palautumiseen. Koulutuksen ydin on toiminnallisen kyberturvallisuuden taidoissa eli käytännön tekemisessä. Perehdyt tietoturvan strategioihin, standardeihin ja kyberturvallisuuden hallintaan. Opiskeltuasi osaat toteuttaa tarvittavia tietoturvaratkaisuja havaitaksesi kyberturvallisuusuhkia ja suojautuaksesi niiltä. Osaat puolustautua esimerkiksi palvelunestohyökkäyksiä vastaan.

  • Tietoturva osana yritysten turvallisuutta
  • Tietoturvallisuuden hallinta ja viitekehykset
  • On-premises ja pilviympäristöjen suojaaminen
  • Haavoittuvuustestaus ja tietoturvatarkistukset
  • Tietoturvapoikkeamien ensivastetoiminta

Käydään läpi pilvipalveluiden (Azure, AWS ja Google Cloud) keskeiset palvelut, sekä niiden hallinta ja vianselvitys. Pilvipalvelut tarjoavat myös erinomaiset työkalut toiminnan seuraamiseen, automaattisten hälytysten luomiseen ja vikatilanteiden korjaamiseen. Pilvipalveluiden hallinta niin hallintaportaalin kuin Powershellinkin avulla ja varautuminen tuleviin potentiaalisiin ongelmakohtiin jo etukäteen.

Tässä osuudessa perehdytään tarkemmin verkkoihin liittyviin asiantuntijatehtäviin, kuten esimerkiksi:

  • IPSec / SSL VPN konfiguraatioihin
  • RADIUS-todennukseen
  • verkkolaitteiden kahdennukseen
  • yritysverkon ja julkisen pilvipalvelun tietoturvalliseen yhdistämiseen
  • VLAN-muutoksiin
  • 1X-konfiguraatioiden tekemiseen
  • protokolla-analysaattorin käyttämiseen verkkoliikenteen tutkimisessa

Opitaan myös selvittämään ja ratkaisemaan yritysten yleisimpiä verkko-ongelmia kuten pullonkaulat verkkoliikenteessä, WLAN-verkon vikatilanteet, pakettihävikin lähiverkossa ja ongelmat DHCP- ja DNS-palveluissa.

Mikä on RekryKoulutus?

RekryKoulutus tarjoaa yritykselle nopean ja kustannustehokkaan tavan palkata uutta ja osaavaa henkilökuntaa. Jos työmarkkinoilla ei ole ammattitaitoista henkilökuntaa saatavilla, on rekrytoiva koulutusohjelma hyvä vaihtoehto löytää sopivia tekijöitä ja kehittää heidän osaamisensa vastaamaan yritysten tarpeita.

Lue lisää RekryKoulutuksesta

Opiframe Oy

Opiframe Oy on vuonna 2011 perustettu koulutusliiketoimintaan keskittyvä palveluyritys. Tarjoamme yrityksille tarpeen mukaan valmiita koulutusohjelmia. Mikäli yrityksen tarpeet poikkeavat valmiista koulutusohjelmista, tuotamme räätälöityjä koulutuspaketteja.

Opiframen kouluttajat ovat kokeneita alansa ammattilaisia. Laajan kouluttajaverkoston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tietoa uusimmista teknologioista ja trendeistä.

Yhteistyössä

Jaa tämä sivu: