fbpx

Oulu

Sulautetun ohjelmoinnin osaaja RekryKoulutus

  • Koulutusaika: 20.4.–23.10.2023.
  • Kustannukset yritykselle 730€/kk/hlö.
  • Koulutus kestää 130 päivää sisältäen 50 päivää opetusta ja 80 päivää työssäoppimista.

Lisätietoja koulutuksesta antaa

Jussi Riihijärvi

Jussi Riihijärvi

Asiakkuuspäällikkö
040 158 8060
jussi.riihijarvi@opiframe.com

Kiinnostuin - ottakaa minuun yhteyttä!

Yhteydenotto ei sido eikä velvoita yritystä mihinkään, eikä tästä muodostu yritykselle mitään kustannuksia!

Löydä sulariosaaja RekryKoulutuksella!

Oulussa alkaa huhtikuussa Sulautetun ohjelmoinnin osaajan RekryKoulutus. Koulutuksen tavoitteena on työllistyä sulautettujen ohjelmistojen suunnittelemiseen, määrittelyyn, kehittämiseen ja ylläpitoon. Koulutus kehittää myös projektityöskentelyn ja resurssien hallinnan taitoja. Koulutuksen aikana tutustutaan Nordic Semiconductor -kehitysympäristöön.

Koulutus suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä Opiframen, alan yritysten sekä ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Koulutuskokonaisuus toteutetaan monimuoto-opetuksena, jossa yhdistyvät korkeateknologia, laadukas opetus ja työssäoppiminen.

Koulutuksen aikana työnantajalle ei vielä synny palkanmaksuvelvoitetta, sillä valitun henkilön kanssa solmitaan ensin koulutussopimus.

Koulutettavat on vakuutettu kouluttajan puolesta.

5 hyvää syytä valita RekryKoulutus rekrytointikanavaksi

1. RekryKoulutus hoidetaan avaimet käteen -periaatteella. Yritys saa ansioluettelot sähköpostiin ja valintapäätös tapahtuu yrityksen omien haastattelujen perusteella. Opiframe tarjoaa yrityksen antaman osaajaprofiilin mukaisia osaajia.

2. Kustannustehokas tapa perehdyttää ja kouluttaa uusia työntekijöitä. 

3. Koulutus sisältää 50 päivää intensiivistä ja laadukasta opetusta.

4. Yritys saa koulutetun osaajan, jolla on tuoreet tiedot, ja joka hallitsee uusimmat teknologiat ja menetelmät.

5. RekryKoulutukset ovat työllistäneet 80-100% osallistujista.

Koulutuksen sisältö

Perusosa

Perusosassa käydään läpi sulautetut järjestelmät ja niiden arkkitehtuurit, ohjelmoinnin perusteet C-kielestä ja Pythonista sekä Linuxin systeemiohjelmointi sulautetuissa järjestelmissä.                             

Syventävä osuus

Osuudella tutustutaan mikrokontrollerin rakenteeseen ja ohjelmointiin. Keskitytään erityisesti IoT-laitteissa paljon käytettyyn Nordic Semiconductorin nRF9160 piirisarjaan (ARM Cortex-M33) ja rakennetaan oma 4G NB IoT-verkon kautta pilvipalveluun liittyvä IoT-sovellus. Ohjelmointiympäristönä käytetään Nordic Semiconductorin nRF Connect SDK ja kehitysalustana nRF91 DevKit. Ohjelmointi tapahtuu pääsääntöisesti C-kielellä.

Koulutuksessa keskitytään erityisesti sulautettujen laitteiden problematiikkaan, kuten erityyppisten antureiden liittämiseen, energiatehokkuuteen, verkkoliikenteen protokolliin ja vikasietoisuuteen.

Opiframe Oy

Opiframe Oy on vuonna 2011 perustettu koulutusliiketoimintaan keskittyvä palveluyritys. Tarjoamme yrityksille tarpeen mukaan valmiita koulutusohjelmia. Mikäli yrityksen tarpeet poikkeavat valmiista koulutusohjelmista, tuotamme räätälöityjä koulutuspaketteja.

Opiframen kouluttajat ovat kokeneita alansa ammattilaisia. Laajan kouluttajaverkoston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tietoa uusimmista teknologioista ja trendeistä.

Yhteistyössä

Jaa tämä sivu: