fbpx

Rekrytoi tulevaisuuden ICT-osaajia!

Haluatko löytää parhaat osaajat yrityksesi tarpeisiin? Etsitkö kumppania, joka auttaa sinua kokonaisvaltaisessa rekrytoinnissa kustannustehokkaasti, sekä auttaa kehittämään henkilöstösi osaamista ja motivaatiota?

Tartu tilaisuuteen ja löydä uudet osaajat yrityksellesi! 

Full Stack -kehittäjän RekryKoulutus tarjoaa  yrityksille mahdollisuuden perehdyttää ja rekrytoida uusia ohjelmointiosaajia omiin tarpeisiinsa. Koulutukseen osallistuvat saavat perusteellisen perehdytyksen web-kehitykseen.

Koulutuksessa käydään läpi Frontend kehitys (React, Angular) sekä Backend-tegnologiat (MongoDB, Express, React ja NodeJS).

Full Stack -kehittäjän RekryKoulutus alkaa syksyllä 2024!

Löydetään yhdessä uusi osaaja!

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi lomakkeella, niin saat lisätietoa koulutuksesta.

Jussi Riihijärvi

Asiakkuuspäällikkö
040 158 8060
jussi.riihijarvi@opiframe.com

Koulutuksen sisältö

Kullekin ohjelmaan valitulle henkilölle laaditaan yksilöllinen osaamisen kehittämissuunnitelma. Tämä suunnitelma kattaa koko koulutuksen ajan ja on räätälöity kunkin koulutettavan tarpeisiin. Kehittämissuunnitelma keskittyy web-kehitykseen, mutta sen tarkempi sisältö muokataan yhteistyössä sitoutuneiden yritysten vaatimusten ja koulutettavien aiemman osaamisen pohjalta.

Koulutuksen sisältörakenne:

Web-kehityksen perusosa

  • HTML, CSS, JavaScript, React, Angular, Redux, Vue
  • MongoDB, NodeJS, Express, JSON, Spring
  • Tietokannat: NoSQL, SQL
  • Responsiivinen suunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu ja käyttökokemus, RESTful API
  • Versionhallinta (mm. Git)
  • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen 

Syventävvät sisällöt

  • Tekoäly ohjelmoinnissa: Osiossa tutustutaan tekoälyn tarjoamiin mahdollisuuksiin ohjelmoinnissa esim. ChatGPT. Osaamista syvennetään käytännönharjoitteilla
  • Tietoturva: Kokonaisvaltaiselle ja nykyaikaiselle tietoturvallisuuden­hallinalle luodaan vahva osaamispohja teoriasisällöstä, joka viedään käytäntöön hands-on -harjoitusten kautta. Osio antaa hyvät valmiudet web-ympäristöjen tietoturvallisuuden hallintaan ja tietoturvatarkistuksien toteuttamiseen näissä.
  • Pilvipalvelut/tietokannat: Osiossa tutustutaan Azuren käyttöön, ominaisuuksiin ja sen tarjoamiin palveluihin, sekä SQL-tietokantoihin.

Työssäoppiminen

Lähiopetuksessa opitut asiat tukevat työssäoppimisjakson työtehtäviä ja niissä toimimista. Koulutettavilla on kouluttajien tuki käytössä koko ajan. Työssäoppimispaikkojen hankinnassa hyödynnetään Opiframen yritysyhteistyöverkostoa.

RekryKoulutus - kustannustehokas väylä rekrytointiin!

Säästä aikaasi yli 30h / rekrytoitu henkilö

Rekrytoivat koulutuksemme ovat nopeita, riskittömiä ja helppoja sinun kannaltasi. Me huolehdimme hakijoiden haastatteluista ja esittelyistä antamanne profiilin mukaisesti. Sitoudut ohjelmaan vasta, kun löydämme teille sopivan osaajan.

ELY-keskus​ tukee koulutusta 70%:n maksuosuudella

Kokonaiskustannus yritykselle on täten vain noin 700€/kk/hlö. Ei muita kustannuksia tai sivukuluja!

50 päivää intensiivistä koulutusta

Laaja ja kattava koulutus varmistaa osaamisen kehittämisen rekrytointia edellyttävälle tasolle.

Opiframe Oy

Opiframe Oy on vuonna 2011 perustettu sillanrakentaja työnantajien ja työnhakijoiden välillä. Olemme rekrytointikumppani, joka muovaa osaamisen huomisen tarpeisiin. Olemme luotettava ja luova kumppani, joka ymmärtää, että rekrytointi ja koulutus kulkevat käsi kädessä.

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden löytää osaajia, jotka ovat motivoituneita kehittymään ja kasvamaan organisaation mukana. Samalla tarjoamme työnhakijoille tilaisuuden löytää unelmiensa työpaikka ja rakentaa menestyksekäs urapolku.

Opiframe – Me uskomme siihen, että rekrytointi ja koulutus ovat avaimia menestykseen. Yhdessä kasvatamme osaamista ja rakennamme menestystarinoita!

Yhteistyössä

Jaa tämä sivu: