fbpx

Full Stack -Kehittäjän RekryKoulutus

 • Koulutus alkaa Porissa maaliskuun lopulla 2023
 • Kustannus n. 670€/kk/hlö
 • Koulutuksen kesto 120 päivää, sisältäen
  • 40 päivää ohjelmointia (Full Stack)
  • 10 päivää valinnaisia syventäviä osioita (Tietoturva, Tietokannat ja Pilvipalvelut)
  • 70-80 päivää yritystyöskentelyä.

Lisätietoja koulutuksesta antaa

Otto Kiiskinen

Otto Kiiskinen

Asiakkuuspäällikkö
+358 40 016 4450
otto.kiiskinen@opiframe.com

Kiinnostuin - ottakaa minuun yhteyttä!

Yhteydenotto ei sido eikä velvoita yritystä mihinkään, eikä tästä muodostu yritykselle mitään kustannuksia!

5 hyvää syytä valita RekryKoulutus rekrytointikanavaksi

1. RekryKoulutus hoidetaan avaimet käteen -periaatteella. Yritys saa ansioluettelot sähköpostiin ja valintapäätös tapahtuu yrityksen omien haastattelujen perusteella. Opiframe tarjoaa yrityksen antaman osaajaprofiilin mukaisia osaajia.

2. Kustannustehokas tapa perehdyttää ja kouluttaa uusia työntekijöitä. 

3. Koulutus sisältää 50 päivää intensiivistä ja laadukasta opetusta.

4. Yritys saa koulutetun osaajan, jolla on tuoreet tiedot, ja joka hallitsee uusimmat teknologiat ja menetelmät.

5. Full Stack RekryKoulutukset ovat työllistäneet 80-100% osallistujista.

Panostamme lähiopetukseen!

Koulutamme uusia osaajia, jotka voivat toteuttaa monipuolisesti eri web-palveluita. Tämän hetken työmarkkinoilla on huutava pula alan osaajista.

120 päivää kestävä koulutus sisältää 40 päivää ohjelmointia (Full Stack), 10 päivää syventäviä osioita ja noin 70-80 päivää yritystyöskentelyä. Kustannukset yritykselle ovat vain n. 670€/kk/hlö.

Koulutus alkaa ohjelmointijaksolla, jossa keskitytään moderniin web-kehitykseen (Full Stack). Tämän lisäksi työssäoppimisen ohella järjestetään syventäviä osioita, riippuen työtehtävästä ja osaamisen kehittämisen tarpeista. 

Syventävät osiot jakautuvat Pilvipal­veluihin/Tietokantoihin ja Tietoturvaan. Koulutettava voi osallistua joko yhteen, tai kaikkiin kolmeen osioon. Tavoitteena on syventää ohjelmointijak­solla annettua opetusta, sekä tukea erityisesti Full Stack -projekti­työn kautta hankittua osaamista.

Syventävissä osioissa hyödynnetään Full Stack -jaksolla pienryhmissä toteutettuja projektitöitä.

Hakijoilla halu kehittyä alan ammattilaisiksi

Koulutusohjelmaan valitaan henkilöitä, jotka osoittavat haastattelutilanteessa vahvaa halua oman osaamisen kehittymiseen. He näkevät itsensä tulevaisuudessa omassa työtehtävässään alansa ammattilaisena.

Koulutusohjelmaan hakeutuu sekä senioreita että junioreita, joten yrityksenne löytää hakijoiden joukosta tarpeitanne vastaavan tekijän! Yritys valitsee sopivat tekijät omien haastattelujen perusteella (Opiframen ja TE-toimiston esikarsinnan ja haastattelujen jälkeen).

Koulutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla on hyvä perusosaaminen ohjelmoinnista. Heillä on motivaatio päivittää/kehittää osaamistaan nykyaikaisten pinnalla olevien teknologioiden osalta.

Koulutusohjelman sisältö

Full Stack -ohjelmointi (40 päivää)

Ohjelmointijakson aikana käydään läpi tyypillisen RESTful-poh­jaisen webapplikaation toiminta. Pääteknologioita ovat React, Redux, NodeJS, MongoDB sekä Express.  

Käymme läpi REST-palvelujen toteutusta, applikaation tilanhallinta frontendissä, tietoturva-kysymyksiä, session­hallinta yhdistettynä tietokantaan, käyttäjätietojen hallin­ta, applikaation ja tietokannan ajaminen pilvessä, sekä laajennuskysymykset kuten mahdolliset mobiiliasiaka­sohjelmat sekä kolmannen osapuolen käyttäjänhallinta esim. Facebook. Lisäksi koulutettavat toteuttavat pienis­sä ryhmissä Full Stack -projektin.

Syventävät osiot (10 päivää)

Kokonaisvaltaiselle ja nykyaikaiselle tietoturvallisuuden­hallinalle luodaan vahva osaamispohja teoriasisällöstä, joka viedään käytäntöön hands-on harjoitusten kautta. Osio antaa hyvät valmiudet web-ympäristöjen tietotur­vallisuuden hallintaan ja tietoturvatarkistuksien toteutta­miseen näissä.

  • Tietoturva osana yritysten turvallisuutta
  • Tietoturvallisuuden hallinta ja viitekehykset
  • Tietoturvallinen ohjelmistokehitys
  • On-premises ja pilviympäristöjen suojaaminen
  • Haavoittuvuustestaus ja tietoturvatarkistukset
  • Tietoturvapoikkeamien ensivastetoiminta
 • Osiossa käydään läpi SQL-tietokantojen perusteet, sekä tietokokantojen sunnittelu että ylläpito

Osiossa tutustutaan Azuren käyttöön, ominaisuuksiin ja sen tarjoamiin palveluihin

  • Pilvipalvelun peruselementit, kuten virtuaalikoneet, -levyt ja -verkot, sekä erilaiset tallennusmenetelmät
  • Identiteetti- ja pääsynhallinta
  • Sovellusten julkaiseminen. Jokaiseen osioon kuuluu havainnollistava harjoitus, joka toteutetaan aidossa ympäristössä
  • PowerShell -työkalulla opit hallinnoimaan komentoriviltä käsin, mikä tekee hallinnoinnista tehokkaampaa ja nopeampaa. PowerShellin avulla opit myös suorittamaan monimutkaisempia tehtäviä, kuten konfigurointia ja skriptien ajamista pilvipalveluissa

Mikä on RekryKoulutus?

RekryKoulutus on rekrytoiva koulutusohjelma, joka tarjoaa yritykselle nopean ja kustannustehokkaan tavan palkata uutta, osaavaa henkilökuntaa. Jos työmarkkinoilla ei ole ammattitaitoista henkilökuntaa saatavilla, on rekrytoiva koulutusohjelma hyvä vaihtoehto löytää sopivia tekijöitä ja kehittää heidän osaamisensa koulutusohjelmamme avulla, vastaamaan yritysten tarpeita.

Lue lisää RekryKoulutuksesta

Opiframe Oy

Opiframe Oy on vuonna 2011 perustettu koulutusliiketoimintaan keskittyvä palveluyritys. Tarjoamme yrityksille tarpeen mukaan valmiita koulutusohjelmia. Mikäli yrityksen tarpeet poikkeavat valmiista koulutusohjelmista, tuotamme räätälöityjä koulutuspaketteja.

Opiframen kouluttajat ovat kokeneita alansa ammattilaisia. Laajan kouluttajaverkoston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tietoa uusimmista teknologioista ja trendeistä.

Yhteistyössä

Jaa tämä sivu: