fbpx

ICT-Specialist RekryKoulutus, Satakunta

Koulutuksen kesto: 120 päivää

Koulutusaika: 18.12.2024–24.6.2025 

Haku päättyy: 26.11.2024

Koulutuksen lomajakso: 17.–21.2.2025

Koulutuspaikan osoite: Pori (tarkempi osoite ilmoitetaan myöhemmin)

Koulutuksen kuvaus

Haluatko työskennellä monipuolisissa ja haastavissa ICT-asiantuntijan tehtävissä, kuten Full Stack (backend, frontend), ICT Specialist, Service Desk tai Cloud Specialist? Oletko valmis kehittämään entistä osaamistasi ja aloittamaan uuden urasi ICT-alalla? Jos vastasit kyllä, niin olet oikeassa paikassa, sillä nyt sinulla on tilaisuus edetä urallasi!

120 arkipäivää kestävä ICT-Specialist RekryKoulutus sisältää 40 päivää osaamisen kehittämistä ja 80 päivää työskentelyä yrityksen tehtävissä. Opetus koostuu kouluttajan johdolla toteutettavasta lähi- ja etäopetuksesta, itsenäisestä opiskelusta sekä ryhmätyöskentelystä. Lähiopetus tapahtuu Porissa.

Koulutuksen tavoitteena on vastata yritysten tarpeisiin perehdyttää ja rekrytoida uusia ICT-osaajia. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä ohjelmistojen suunnittelun, määrittelyn, kehittämisen tai vaikka ylläpidon tehtäviin.

Alustavat haastattelut ja hakijoiden esittelyt yhteistyöyrityksille aloitetaan välittömästi ensimmäisten hakemusten saapuessa. Parannat mahdollisuuksiasi yritysyhteistyöpaikan löytymiseen hakemalla koulutukseen mahdollisimman pian. Hae nyt!

Infotilaisuudet

Koulutuksesta järjestetään kaksi Teams-infotilaisuutta ja TE-live, tule kuulemaan ja kysymään lisää!

Teams-infot

7.11 klo 13: Liity  
21.11 klo 13: Liity

TE-live

5.11. klo 15
Linkki liveen lisätään myöhemmin

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti Satakunnan TE-toimiston työttömät ja työttömyysuhan alaiset asiakkaat, jotka tarvitsevat päivitystä ammatilliseen osaamiseensa. Hakijoilta toivotaan soveltuvaa tutkintoa (esim. IT-ala, ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio, elektroniikka) tai kiinnostusta alaan. Koulutus soveltuu myös kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille, työkokemusta omaaville hakijoille sekä alanvaihtajille.

Koulutus on osallistujille maksutonta. Osallistujalle maksetaan koulutuksen ajalta (edellytysten täyttyessä) työttömyysetuutta, kulukorvaus sekä mahdollisesti myös työttömyysetuuden korotusosa.

Opetus toteutetaan suomen kielellä, joten koulutukseen valittavilta edellytetään suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi koulutettavalla on oltava valmius ymmärtää englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Koulutuksen sisältö

Rekryohjelma antaa valmiudet erilaisiin ICT-alan tehtäviin. Esimerkkejä tehtäväpoluista ja sisällöistä, jotka räätälöidään sinun osaamisesi ja yrityksen tarpeiden mukaan:

Full Stack -ohjelmoija

Full Stack -polku keskittyy moderniin web-kehitykseen. Polussa käydään läpi tyypillisen RESTful-poh­jaisen webapplikaation toiminta. Sisältönä mm.

  • Frontend: HTML, CSS, JavaScript, React, Angular, Redux, Restful
  • Backend: NoSQL, MongoDB, NodeJS, Express, JSON, Spring
  • Tietokannat: NoSQL, SQL
  • Responsiivinen suunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu ja käyttökokemus, RESTful API
  • Versionhallinta (mm. Git)
  • Asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen

Cloud Specialist

System Specialist

Työssäoppimisjakso (80 päivää)

Lähiopetuksessa opitut asiat tukevat työssäoppimisjakson työtehtäviä ja niissä toimimista. Koulutettavilla on kouluttajien tuki käytössä koko jakson ajan. Työssäoppimispaikkojen hankinnassa hyödynnetään Opiframen yritysyhteistyöverkostoa.

Koulutukseen hakeminen ja valinta 

1. Täytä hakemus TE-toimiston kautta viimeistään 26.11.2024

Voit myös jättää paperihakemuksen TE-toimistoon / kuntakokeilun toimipisteeseen (koulutusnumero 723687). Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman vahvaa tunnistautumista (esim. verkkopankkitunnukset), sinun tulee vahvistaa hakemuksesi henkilökohtaisesti TE-toimistossa / kuntakokeilun toimipisteessä ennen hakuajan päättymistä. 

Täytähän koulutushakemuksen huolellisesti ja avaat hakemuksessa soveltuvaa osaamistasi ja motivaatiota koulutukseen ja sen mukaisissa tehtävissä toimimiseen. Koulutuksen esivalinta tehdään koulutushakemuksen perusteella yhteistyössä kouluttajan kanssa.

2. Pyydämme lisäksi lähettämään ansioluettelosi Opiframelle sähköpostitse osoitteeseen ictpro@opiframe.com

Nimeä CV:si muodossa “Sukunimi Etunimi CV”.

Lähettämällä CV:n nopeutat esivalintaa ja sinulle sopivan yhteistyöyrityksen löytämistä. Esivalinnasta jatkoon etenevät esitellään yrityksille CV:n perusteella. 

Koulutushakemuksia käsitellään jo koulutusohjelman hakuajan aikana. Mahdollisimman aikainen hakeminen koulutukseen edistää esivalinnasta etenevien hakijoiden yhteistyöyrityksen etsimisprosessia. 

Kysy lisätietoja koulutuksesta

Jussi Räikkönen
jussi.raikkonen@opiframe.com
040 575 8686

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Jaa tämä sivu: