fbpx

Rekrytoi tulevaisuuden
ICT-osaajia!

Haluatko löytää parhaat osaajat yrityksesi tarpeisiin? Etsitkö kumppania, joka auttaa sinua kokonaisvaltaisessa rekrytoinnissa edulliseen hintaan, sekä auttaa kehittämään henkilöstösi osaamista ja motivaatiota?

Osaajien rekrytointi sujuvasti ja vaivattomasti!

Tiesitkö, että on olemassa kustannustehokas ja riskitön tapa rekrytoida ja kouluttaa uusia huippuosaajia yritykseesi? Rekrytoivat koulutukset, kuten Opiframen RekryKoulutukset, on suunniteltu juuri tätä tarkoitusta varten.

Rekrytoimalla koulutustemme kautta tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen rekrytointiprosessin hallinnan, mahdollisuuden löytää osaajia, jotka ovat motivoituneita kehittymään ja kasvamaan organisaatiosi mukana, sekä varmistamme hakijan osaamisen kehittymisen, koulutuksen avulla.

Säästä aikaasi yli 30h / rekrytoitu henkilö

Rekrytoivat koulutuksemme ovat nopeita, riskittömiä ja helppoja sinun kannaltasi. Me huolehdimme hakijoiden haastatteluista ja esittelyistä antamanne profiilin mukaisesti. Sitoudut ohjelmaan vasta, kun löydämme teille sopivan osaajan.

Jopa 70% kustannuksista rahoittaa ELY-keskus​

Kokonaiskustannus yritykselle noin 800€/kk/hlö. Ei muita kustannuksia tai sivukuluja!

Yli 40 päivää osaamisen kehittämistä

Tuemme uuden osaajan kehittymistä tehtävässään ajankohtaisilla koulutusaiheilla.

Olipa tarpeenasi sitten frontend-, backend- tai full stack -kehittäjä, testaaja, määrittelijä tai DevOps-asiantuntija – meidän kauttamme löydät tarvitsemasi osaajat.

Autamme sinua varmistamaan, että kasvutarinasi jatkuu, tarjoamalla sinulle kumppanuutta uusien potentiaalien löytämisessä, rekrytoinnissa ja osaamisen kehittämisessä. Olemme kumppani, joka muovaa osaamisen huomisen tarpeisiin!

Kun päteviä ja osaavia tekijöitä ei ole saatavilla, kannattaa harkita innovatiivista rekrytointitapaa – Me Opiframella olemme järjestäneet rekrytoivia koulutuksia jo 11 vuotta ja tiedämme siksi, miten löytää potentiaalia!

Uusia osaajia ohjelmistotiimiisi - Ohjelmistokehittäjän RekryKoulutus

 • Alue: Varsinais-Suomi
 • Aloitus joulukuussa 2023
 • Ohjelman kesto 6 kk, josta 65% työskentelyä yrityksen tehtävissä ja 35% osaamisen kehittämistä
 • Kokonaiskustannus yritykselle noin 800€/kk/hlö. Ei muita kustannuksia tai sivukuluja!

Ohjelman sisältö

Kullekin ohjelmaan valitulle henkilölle laaditaan yksilöllinen osaamisen kehittämissuunnitelma. Tämä suunnitelma kattaa koko koulutuksen ajan ja on räätälöity kunkin koulutettavan tarpeisiin. Kehittämissuunnitelma keskittyy vahvasti web- ja pilviteknologioihin, mutta sen tarkempi sisältö muokataan yhteistyössä sitoutuneiden yritysten vaatimusten ja koulutettavien aiemman osaamisen pohjalta.

Koulutus sisältää mm. seuraavia aiheita:

 • Frontend: HTML, CSS, JavaScript, React, Angular, Redux, Restful
 • Backend: NoSQL, MongoDB, NodeJS, Express, JSON, Spring
 • Tietokannat: NoSQL, SQL
 • Responsiivinen suunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu ja käyttökokemus, RESTful API
 • Versionhallinta (mm. Git)
 • Ohjelmistokehittäjänä asiakasrajapinnassa ja projektitiimeissä toimiminen

Valittavissa myös erikoistumiskursseja, kuten:

 • AI ohjelmoinnissa
 • Pilvipalvelut ja tietokannat
 • Tietoturva

Haluatko jutella lisää?

Jätä yhteystiedot niin saat koulutuksen esitteen ja otamme sinuun yhteyttä!

Jussi Räikkönen

Myyntijohtaja
040 575 8686
jussi.raikkonen@opiframe.com

Opiframe Oy

Opiframe Oy on vuonna 2011 perustettu sillanrakentaja työnantajien ja työnhakijoiden välillä. Olemme rekrytointikumppani, joka muovaa osaamisen huomisen tarpeisiin. Olemme luotettava ja luova kumppani, joka ymmärtää, että rekrytointi ja koulutus kulkevat käsi kädessä.

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden löytää osaajia, jotka ovat motivoituneita kehittymään ja kasvamaan organisaation mukana. Samalla tarjoamme työnhakijoille tilaisuuden löytää unelmiensa työpaikka ja rakentaa menestyksekäs urapolku.

Opiframe – Me uskomme siihen, että rekrytointi ja koulutus ovat avaimia menestykseen. Yhdessä kasvatamme osaamista ja rakennamme menestystarinoita!

Yhteistyössä

Jaa tämä sivu: