fbpx

Rekrytoi tulevaisuuden ICT-osaajia!

Haluatko löytää parhaat osaajat yrityksesi tarpeisiin? Etsitkö kumppania, joka auttaa sinua kokonaisvaltaisessa rekrytoinnissa kustannustehokkaasti, sekä auttaa kehittämään henkilöstösi osaamista ja motivaatiota?

Tartu tilaisuuteen ja löydä uudet osaajat yrityksellesi! 

Ohjelmistokehittäjän RekryKoulutus tarjoaa  yrityksille mahdollisuuden perehdyttää ja rekrytoida uusia ohjelmointiosaajia omiin tarpeisiinsa. Koulutukseen osallistuvat saavat perusteellisen raapaisun joko sulautettuihin järjestelmiin tai web-kehitykseen.

Koulutuksessa käydään läpi sulautetuissa järjestelmissä yleisesti käytetyt C-kieli ja Python. Web-kehityksessä keskitytään MongoDB, Express, React ja NodeJS -teknologioihin.

Ohjelmistokehittäjän RekryKoulutus alkaa huhtikuussa 2024!

Löydetään yhdessä uusi osaaja!

Ota yhteyttä tai jätä yhteystietosi lomakkeella, niin saat lisätietoa koulutuksesta.

Jussi Riihijärvi

Asiakkuuspäällikkö
040 158 8060
jussi.riihijarvi@opiframe.com

Koulutuksen sisältö

Kullekin ohjelmaan valitulle henkilölle laaditaan yksilöllinen osaamisen kehittämissuunnitelma. Tämä suunnitelma kattaa koko koulutuksen ajan ja on räätälöity kunkin koulutettavan tarpeisiin. Kehittämissuunnitelma keskittyy vahvasti joko sulautetun- tai web-kehityksen teknologioihin, mutta sen tarkempi sisältö muokataan yhteistyössä sitoutuneiden yritysten vaatimusten ja koulutettavien aiemman osaamisen pohjalta. 

Koulutuksen sisältörakenne etenee seuraavanlaisesti:

Sulautetun kehityksen perusosa

  • C-kieli
  • Python
  • Sulautetut järjestelmät ja niiden arkkitehtuurit

Web-kehityksen perusosa

  • MongoDB
  • Express
  • React
  • NodeJS

Syventävät sisällöt

Koulutettavat voivat valita suuntautumisen perusteella mm. seuraavista aiheista:

  • Raspberry Pi KIT – tutustuminen mikrokontrollerin rakenteeseen ja käyttöön
  • Miten hyödyntää tekoälyä ohjelmoinnissa
  • Linux sulautetuissa järjestelmissä

Työssäoppiminen

Lähiopetuksessa opitut asiat tukevat työssäoppimisjakson työtehtäviä ja niissä toimimista. Koulutettavilla on kouluttajien tuki käytössä koko ajan. Työssäoppimispaikkojen hankinnassa hyödynnetään Opiframen yritysyhteistyöverkostoa.

RekryKoulutus - kustannustehokas väylä rekrytointiin!

Säästä aikaasi yli 30h / rekrytoitu henkilö

Rekrytoivat koulutuksemme ovat nopeita, riskittömiä ja helppoja sinun kannaltasi. Me huolehdimme hakijoiden haastatteluista ja esittelyistä antamanne profiilin mukaisesti. Sitoudut ohjelmaan vasta, kun löydämme teille sopivan osaajan.

ELY-keskus​ tukee koulutusta 70%:n maksuosuudella

Kokonaiskustannus yritykselle on täten vain 800€/kk/hlö. Ei muita kustannuksia tai sivukuluja!

50 päivää intensiivistä koulutusta

Laaja ja kattava koulutus varmistaa osaamisen kehittämisen rekrytointia edellyttävälle tasolle.

Opiframe Oy

Opiframe Oy on vuonna 2011 perustettu sillanrakentaja työnantajien ja työnhakijoiden välillä. Olemme rekrytointikumppani, joka muovaa osaamisen huomisen tarpeisiin. Olemme luotettava ja luova kumppani, joka ymmärtää, että rekrytointi ja koulutus kulkevat käsi kädessä.

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden löytää osaajia, jotka ovat motivoituneita kehittymään ja kasvamaan organisaation mukana. Samalla tarjoamme työnhakijoille tilaisuuden löytää unelmiensa työpaikka ja rakentaa menestyksekäs urapolku.

Opiframe – Me uskomme siihen, että rekrytointi ja koulutus ovat avaimia menestykseen. Yhdessä kasvatamme osaamista ja rakennamme menestystarinoita!

Yhteistyössä

Jaa tämä sivu: