fbpx

Oulu

Full Stack RekryKoulutus

 • Koulutus alkaa Oulussa 27.10.2022
 • Kustannukset yritykselle: 650€/kk/hlö
 • Koulutuksen kesto 6,5kk sisältäen
  • 40 päivää Full Stack -ohjelmointia
  • 15 päivää syventäviä osioita
  • 75 päivää yritystyöskentelyä.

Koulutussopimus syntyy siinä vaiheessa, kun yritys löytää omien haastatteluiden perusteella hakijoiden joukosta sopivan tekijän. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa.

Lisätietoja koulutuksesta antaa

Jussi Riihijärvi

Jussi Riihijärvi

Asiakkuuspäällikkö
040 158 8060
jussi.riihijarvi@opiframe.com

Kiinnostuin - ottakaa minuun yhteyttä!

Yhteydenotto ei sido eikä velvoita yritystä mihinkään, eikä tästä muodostu yritykselle mitään kustannuksia!

5 hyvää syytä valita RekryKoulutus rekrytointikanavaksi

1. RekryKoulutus hoidetaan avaimet käteen -periaatteella. Yritys saa ansioluettelot sähköpostiin ja valintapäätös tapahtuu yrityksen omien haastattelujen perusteella.

2. Kustannustehokas tapa perehdyttää ja kouluttaa uusia työntekijöitä.

3. Työnantaja ja työntekijä saavat tutustua toisiinsa harjoittelun aikana.

4. Yritys saa koulutetun osaajan, jolla on tuoreet tiedot, ja joka hallitsee uusimmat teknologiat ja menetelmät.

5. Opiframella on ammattitaitoinen henkilökunta, joilla on pitkä kokemus rekrytoinnista ja osaamisen kehittämisestä.

Koulutuksen toteutuksesta

Etsittekö web-ohjelmoinnin osaajaa? Koulutamme nyt uusia osaajia jotka osaavat toteuttaa monipuolisesti eri web-palveluita.

Full Stack -kehittäjän RekryKoulutuksen tavoitteena on, että osallistujat työllistyvät mukana oleviin yhteistyöyrityksiin esimerkiksi web-palvelujen suunnittelun, määrittelyn, kehittämisen tai ylläpidon tehtäviin. Tämän RekryKoulutuksen jälkeen osallistujilla on valmiudet työskennellä esim. junior-ohjelmistokehittäjänä. 

Koulutus alkaa Full Stack -ohjelmointijaksolla, jossa keskitytään moderniin web-kehitykseen. Tämän lisäksi työssäoppimisen ohella järjestetään syventäviä osioita, riippuen työtehtävästä ja osaamisen kehittämisen tarpeista.  

Syventävät osioita ovat mm. tietokannat, pilvipalvelut ja tietoturva. Koulutettava voi osallistua joko yhteen tai kaikkiin osioihin. Tavoitteena on syventää ohjelmointijak­solla annettua opetusta, sekä tukea erityisesti Full Stack -projekti­työn kautta hankittua osaamista. 

Koulutukseen hakijoista

Hakijoilta toivotaan soveltuvia opintoja alalta (esim. ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio, elektroniikka), aiempaa ohjelmointikokemusta tai harrastuneisuuden kautta hankittua osaamista. Lisäksi hakijoilta edellytetään vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota sekä alaa, että oman osaamisen kehittämistä kohtaan. Koulutus soveltuu myös kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille.

Hakijoiden joukosta osaamista löytyy niin junioreista kuin senioreista. Yritys valitsee sopivat tekijät omien haastattelujen perusteella (Opiframen ja TE-toimiston esikarsinnan ja haastattelujen jälkeen).

Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston ja kuntakokeilujen työttömät ja työttömyysuhan alaiset asiakkaat, joiden työnhaku on voimassa.

Koulutusohjelman sisältö

Full Stack -ohjelmointi (40 päivää)

Ohjelmointijakson aikana käydään läpi tyypillisen RESTful-poh­jaisen web-applikaation toiminta. Pääteknologioita ovat React, Redux, NodeJS, MongoDB sekä Express.  

Käymme läpi REST-palvelujen toteutusta, applikaation tilanhallinta frontendissä, tietoturva-kysymyksiä, session­hallinta yhdistettynä tietokantaan, käyttäjätietojen hallin­ta, applikaation ja tietokannan ajaminen pilvessä, sekä laajennuskysymykset kuten mahdolliset mobiiliasiaka­sohjelmat sekä kolmannen osapuolen käyttäjänhallinta esim. Facebook. Lisäksi koulutettavat toteuttavat pienis­sä ryhmissä Full Stack -projektin.

Syventävät osiot (15 päivää)

 • Tietoturva: Kokonaisvaltaiselle ja nykyaikaiselle tietoturvallisuuden­hallinalle luodaan vahva osaamispohja teoriasisällöstä, joka viedään käytäntöön hands-on -harjoitusten kautta. Osio antaa hyvät valmiudet web-ympäristöjen tietoturvallisuuden hallintaan ja tietoturvatarkistuksien toteuttamiseen näissä.
 • Pilvipalvelut: Osiossa tutustutaan Azuren käyttöön, ominaisuuksiin sen tarjoamiin palveluihin
 • Tietokannat: SQL on tehokas hallittu tietokanta, jota käytetään toiminnan kannalta tärkeissä sovelluksissa. Osiossa käydään läpi niin linkitys SQL-tietokannan tietoihin kuin myös tietojen tuominen SQL-tietokannasta.

Työssäoppiminen (75 päivää)

Lähiopetuksessa opitut asiat viedään työssäoppimisjakson aikana käytäntöön. Osallistujilla on kouluttajien tuki koko työssäoppimisjakson ajan. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus kattavan verkko-opiskeluympäristön materiaaleihin, jossa osaamista voit syventää 24/7 esimerkiksi silmällä pitäen työssäoppimispaikan tarpeita.

Mikä on RekryKoulutus?

RekryKoulutus on rekrytoiva koulutusohjelma, joka tarjoaa yritykselle nopean ja kustannustehokkaan tavan palkata uutta, osaavaa henkilökuntaa. Jos työmarkkinoilla ei ole ammattitaitoista henkilökuntaa saatavilla, on rekrytoiva koulutusohjelma hyvä vaihtoehto löytää sopivia tekijöitä ja kehittää heidän osaamisensa koulutusohjelmamme avulla, vastaamaan yritysten tarpeita.

Lue lisää RekryKoulutuksesta

Opiframe Oy

Opiframe Oy on vuonna 2011 perustettu koulutusliiketoimintaan keskittyvä palveluyritys. Tarjoamme yrityksille tarpeen mukaan valmiita koulutusohjelmia. Mikäli yrityksen tarpeet poikkeavat valmiista koulutusohjelmista, tuotamme räätälöityjä koulutuspaketteja.

Opiframen kouluttajat ovat kokeneita alansa ammattilaisia. Laajan kouluttajaverkoston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tietoa uusimmista teknologioista ja trendeistä.

Yhteistyössä

Jaa tämä sivu: