fbpx

Rekrytoi tulevaisuuden tekoälyosaajia

Haluatko löytää parhaat osaajat yrityksesi tarpeisiin? Etsitkö kumppania, joka auttaa sinua kokonaisvaltaisessa rekrytoinnissa kustannustehokkaasti, sekä auttaa kehittämään henkilöstösi osaamista ja motivaatiota?

Osaajien rekrytointi sujuvasti ja vaivattomasti!

AI Now! RekryKoulutus tarjoaa perusteellisen sukelluksen tekoälyn ja koneoppimisen vallankumouksellisiin maailmoihin, antaen yrityksille mahdollisuuden rekrytoida kasvavia tekoälyn ohjelmointiosaajia.

Käytännönläheinen opetus, jossa yhdistyy teoreettinen tietämys ja reaalimaailman sovellukset, varmistavat että koulutettavat oppivat, ymmärtävät ja osaavat soveltaa tekoälyä tavoin, joka tuottaa todellista arvoa yrityksellenne.

AI Now! RekryKoulutus käynnistyy maaliskuussa 2024 Uudellamaalla – tartu tilaisuuteen ja hyppää tulevaisuuteen!

Aloitetaan matka kohti tekoälyä!

Jätä yhteystietosi lomakkeella niin saat koulutuksen esitteen ja otamme sinuun yhteyttä. 

Jyrki Nieminen

Toimitusjohtaja
040 578 2411
jyrki.nieminen@opiframe.com

Viisi syytä valita AI Now! -ohjelmamme rekrytoinnin tueksi

RekryKoulutus - kustannustehokas väylä rekrytointiin!

Säästä aikaasi yli 30h / rekrytoitu henkilö

Rekrytoivat koulutuksemme ovat nopeita, riskittömiä ja helppoja sinun kannaltasi. Me huolehdimme hakijoiden haastatteluista ja esittelyistä antamanne profiilin mukaisesti. Sitoudut ohjelmaan vasta, kun löydämme teille sopivan osaajan.

ELY-keskus​ tukee koulutusta 70%:n maksuosuudella

Kokonaiskustannus yritykselle on täten vain 750€/kk/hlö. Ei muita kustannuksia tai sivukuluja!

50 päivää intensiivistä koulutusta

Laaja ja kattava koulutus varmistaa osaamisen kehittämisen rekrytointia edellyttävälle tasolle.

Opiframe Oy

Opiframe Oy on vuonna 2011 perustettu sillanrakentaja työnantajien ja työnhakijoiden välillä. Olemme rekrytointikumppani, joka muovaa osaamisen huomisen tarpeisiin. Olemme luotettava ja luova kumppani, joka ymmärtää, että rekrytointi ja koulutus kulkevat käsi kädessä.

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden löytää osaajia, jotka ovat motivoituneita kehittymään ja kasvamaan organisaation mukana. Samalla tarjoamme työnhakijoille tilaisuuden löytää unelmiensa työpaikka ja rakentaa menestyksekäs urapolku.

Opiframe – Me uskomme siihen, että rekrytointi ja koulutus ovat avaimia menestykseen. Yhdessä kasvatamme osaamista ja rakennamme menestystarinoita!

Yhteistyössä

Jaa tämä sivu: