fbpx

Web-kehittäjän RekryKoulutus, Pirkanmaa

Koulutuksen kesto: 7 kuukautta

Koulutusaika: 1.12.2022-3.7.2023

Koulutuksen lomajakso: 23.-30.12.2022

Haku päättyy: 23.10.2022

Koulutuspaikan osoite: Visiokatu 1, 33720 Tampere

Huom! Lähiopetus toteutetaan vallitsevan tilanteen mukaisesti joko luokkaopetuksena tai kontaktiopetuksena verkossa.

Näin haet koulutukseen:
1. Täytä ensin koulutushakemus TE-palveluille tämän linkin kautta (koulutusnro 709253)

2. Lähetä sitten meille CV:si PDF:nä osoitteeseen: 
web.specialist@opiframe.com. Nimeä tiedosto muodossa “Sukunimi Etunimi CV”.

TE-live – tutustu koulutukseen!

Koulutuksesta järjestettiin TE-live 12.10. Lähetyksessä haastateltiin Opiframen edustajaa sekä aiemmin koulutuksessamme ollutta henkilöä. Katso tallenne täältä: https://te-live.fi/lahetykset/t29ZYSbsd.

Koulutuksen kuvaus

Näetkö itsesi tulevaisuudessa web-ohjelmointitehtävissä? Yritykset etsivät uusia osaajia. Hae koulutukseen nyt! 

Ohjelmistot siirtyvät kovaa vauhtia verkkoon ja yrityksillä on kasvanut voimakkaasti tarve osaajista, jotka hallitsevat monipuolisesti eri web-palveluiden kehittämisessä tarvittavia taitoja.

7 kuukautta kestävä koulutus sisältää 40 päivän Full Stack -ohjelmointijakson, 20 päivää syventäviä osioita ja 80 päivää työssäoppimista yhteistyöyrityksessä.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat työllistyvät mukana oleviin yhteistyöyrityksiin esimerkiksi web-palvelujen suunnittelun, määrittelyn, kehittämisen tai ylläpidon tehtäviin. Tämän RekryKoulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet työskennellä esim. junior-ohjelmistokehittäjänä.

Mitä hakijoilta odotetaan?

  • Soveltuvia opintoja alalta (esim. ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio, elektroniikka) aiempaa ohjelmointikokemusta tai harrastuneisuuden kautta hankittua osaamista
  • Vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota sekä alaa, että oman osaamisen kehittämistä kohtaan.
  • Koulutus soveltuu myös kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille. 

Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti Pirkanmaan TE-toimiston ja kuntakokeilujen työttömät ja työttömyysuhan alaiset asiakkaat, joiden työnhaku on voimassa. Koulutukseen pääsemisen edellytys on yritysyhteistyöpaikan löytyminen.

Opetus toteutetaan suomen ja englannin kielellä. Opiskelijoilla on oltava valmius myös ymmärtää englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Hae koulutukseen heti!

Koulutusohjelman sisältö 

 

Full Stack -ohjelmointijakso (40 päivää)

Ohjelmointijakso keskittyy moderniin web-kehitykseen. Jakson aikana käydään läpi tyypillisen RESTful-pohjaisen web-applikaation toiminta. Pääteknologioita ovat React, Redux, NodeJS, MongoDB sekä Express. Lisäksi koulutettavat toteuttavat pienissä ryhmissä Full Stack -projektin. Mukana myös Scrum-tiimityöskentely ja Git-versionhallinta.

Syventävät osiot (20 päivää)

Syventävien osioiden aiheita ovat Python, tietoturva, pilvipalvelut ja tietokannat. Tavoitteena on syventää ohjelmointijaksolla annettua opetusta, sekä tukea erityisesti projektityön kautta hankittua osaamista. Syventävissä osioissa hyödynnetään Full Stack -jaksolla pienryhmissä toteutettuja projektitöitä.

  • Python: Käydään läpi Python-ohjelmoinnin perusteet
  • Tietoturva: Kokonaisvaltaiselle ja nykyaikaiselle tietoturvallisuuden­hallinalle luodaan vahva osaamispohja teoriasisällöstä, joka viedään käytäntöön hands-on -harjoitusten kautta. Osio antaa hyvät valmiudet web-ympäristöjen tietoturvallisuuden hallintaan ja tietoturvatarkistuksien toteuttamiseen näissä.
  • Pilvipalvelut: Tutustutaan Azuren käyttöön, ominaisuuksiin ja sen tarjoamiin palveluihin.
  • Tietokannat: Perehdytään SQL-tietokantaan. SQL on tehokas hallittu tietokanta, jota käytetään toiminnan kannalta tärkeissä sovelluksissa. Osiossa käydään läpi niin linkitys SQL-tietokannan tietoihin kuin myös tietojen tuominen SQL-tietokannasta.

Työssäoppimisjakso (80 päivää)

Lähiopetuksessa opitut asiat viedään työssäoppimisjakson aikana käytäntöön. Sinulla on kouluttajien tuki myös koko työssäoppimisjakson ajan. Saat ohjausta ja opit alalla arvostettuja taitoja. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kattavan verkko-opiskeluympäristön materiaaleihin, jossa osaamistasi voit syventää 24/7 esimerkiksi silmällä pitäen työssäoppimispaikan tarpeita.

Lisätietoja koulutuksesta antaa:

Olli Ikonen
olli.ikonen@opiframe.com
040 758 2591

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Jaa tämä sivu: