fbpx

Sulautetun ohjelmoinnin osaaja, Oulu

Koulutuksen kesto: 80 päivää

Koulutusaika: 7.9.2023-2.1.2024

Haku päättyy: 21.8.2023

Koulutuspaikan osoite: Rautatienkatu 81, 90400 Oulu

Haku koulutukseen on päättynyt!

TE-live 10.8. klo 13:00

TE-livessä on mukana Opiframelta Jussi Riihijärvi kertomassa lisää koulutuksesta. Voit myös jättää ennakkokysymyksiä. Liity liveen tästä!

Koulutuksen kuvaus

Kiinnostaako sinua älykellon toiminta, miten se on toteutettu? Mietityttääkö kodinelektroniikan älykkyys? Mikäli sinulla on jo jonkin verran ohjelmointitaitoja ja edellä mainitut asiat kiinnostavat, on koulutus juuri sinulle!

Pohjois-Pohjanmaan työmarkkinoilla on suuri tarve sulautettujen järjestelmien ohjelmointiosaajille. Sulautetun ohjelmoinnin osaajan koulutusohjelma panostaa voimakkaasti osaamisen kehittämiseen kattavalla 80 päivän koulutusosuudella.

Tavoitteena on kehittää ohjelmoinnin osaamistasi vastaamaan tämän hetken osaamisvaatimuksia ja siten mahdollistaa polku alan työtehtäviin. Osaamisen kehittymisen myötä sinulla on mahdollisuus myös hakea koulutuksen jälkeen esim. RekryKoulutuksiin. Voit olla vasta-alkaja tai sinulla voi olla jo alan kokemusta. Tärkeintä on vahva motivaatio koulutusta ja alalla työskentelyä kohtaan!

Hae koulutukseen mahdollisimman pian. Alustavat haastattelut aloitetaan jo hakujakson aikana.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä on osaamisen kehittämisestä kiinnostuneet TE-toimiston ja työllisyyden kuntakokeilujen asiakkaat. Koulutus soveltuu työkokemusta omaaville hakijoille, joilla on tarve päivittää osaamista, sekä kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille ja eri alojen korkeakoulutetuille. Hakijoilta toivotaan soveltuvia opintoja alalta (mm. ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio, elektroniikka) tai aiempaa ohjelmointikokemusta tai osaamista harrastuneisuuden kautta. Hakijoilta odotetaan vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota alaa sekä koulutusta kohtaan.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan monimuotoisena sisältäen lähiopetusta/kontaktiopetusta ja etäopetusta. Opetus toteutetaan suomen kielellä. Suomen kielen kielitaitovaatimus on B1.1. Opiskelijoilla on oltava valmius myös ymmärtää englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Koulutuksen aihealueita ovat:

Sulautettujen järjestelmien perusteet
Sulautetut järjestelmät ja niiden arkkitehtuurit
Ohjelmoinnin perusosa C-kieli
Ohjelmoinnin perusosa Python
Raspberry Pi
Linuxin systeemiohjelmointi sulautetuissa järjestelmissä
Projektityö

Projektityöt toteutetaan pientiimeissä. Projektit suunnitellaan ja toteutetaan käyttäen koulutuksen aikana opittuja taitoja ja Raspberry Pi KITejä. Projektin myötä koulutettaville muodostuu hyvä portfolio osaamisestaan. Syntyneet projektit esitellään opettajille ja toisille koulututtaville koulutuksen lopussa. 

Lisätietoja koulutuksesta antaa

Jussi Riihijärvi
jussi.riihijarvi@opiframe.com
040 158 8060

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Jaa tämä sivu: