fbpx

OpiKoodia-koulutus, Pori

Koulutuksen kesto: 80 päivää (4kk)

Koulutus alkaa: 24.08.2022

Haku päättyy: 10.08.2022

Koulutuspaikan osoite: Pori – tarkempi osoite selviää myöhemmin!

Näin haet koulutukseen:
1. Hae koulutukseen ensin työvoimahallinnon kautta (koulutusnro 707734)

2. Lähetä sitten meille CV:si PDF-muodossa osoitteeseen: 
opikoodia.sk@opiframe.com. Nimeä tiedosto muodossa “Sukunimi Etunimi CV”.

Koulutuksen kuvaus

Satakunnan yrityksillä on tarve rekrytoida ohjelmoinnin osaajia. OpiKoodia koulutus vastaa tähän tarpeeseen. OpiKoodia-koulutuksen tavoitteena on kehittää perusohjelmoinnin osaamista vastaamaan tämän hetken osaamisvaatimuksia ja siten mahdollistaa polun alan työtehtäviin.

Koulutettavat saavat rakennettua itselleen Portfolion opetuksen ja koulutuksessa tehtävän projektityön kautta. Koulutuksen tavoite on nostaa koulutettavien osaaminen sille tasolle, että hakijat voivat työllistyä joko suoraan tai esimerkiksi RekryKoulutuksen avulla.

Lisätiedot

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti Satakunnan TE-toimiston ja kuntakokeilujen työttömät ja työttömyysuhan alaiset asiakkaat, jotka tarvitsevat päivitystä tekniseen osaamiseensa. Hakijoilta toivotaan soveltuvaa tutkintoa (esim. IT-ala, ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio, elektroniikka) tai kiinnostusta alaan. Lisäksi hakijoilta edellytetään vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota koulutusta kohtaan. Koulutus soveltuu myös kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille ja työkokemusta omaamille hakijoille, joilla on tarve päivittää osaamistaan. Koulutus soveltuu myös alanvaihtajille, jotka hakevat uutta suuntaa uralle.

Koulutuksessa käydään läpi Full Stack (MERN/MEAN) mm. yleisimmät front-/end-kirjastot (React/Angular) ja palvelinohjelmistot (NodeJs). Tietokannoista käytetään sekä eri SQL-kantoja, että MongoDB NoSQL -kantaa. Lisäksi tutustutaan eri Java-alustoihin kuten Springiin sekä muihin yleisiin frontend-kirjastoihin kuten esimerkiksi Vueen. Myös projektinhallinta on osa opetussuunnitelmaa.

Myös työnhakuvalmennus on osa koulutusta. Koulutettavien CV ja työnhakuvalmiudet päivitetään.

Keskiössä on myös 2-4 hengen ryhmissä (tiimeissä) toteutettava projektityö, joka etenee limittäin opetuksen kanssa koko koulutuksen ajan. Toteutettava työnäyte sisältää selainkäyttöliittymän, palvelimen ja tietovaraston. Projekti on iso osa koulutettaville rakennettavaa portfoliota. Toteutettavat työt ovat nykyaikaisia Web-sovelluksia, jotka sisältävät selainkäyttöliittymän, palvelimen ja tietovaraston. Lisäksi toteutukseen kuuluu kattava dokumentaatio itse projektista ja sen toteutuksesta.

Koulutettavat voivat syventää myös osaamistaan 24/7 käytettävässä olevassa laajassa Full Stack verkko-oppimisympäristössä. Alustalla voi opiskella ja syventää osaamista jo opittujen teknologioiden osalta sekä opiskelemalla myös uusia saman alueen teknologioita oman kiinnostuksen mukaisesti

Huomaathan, että koulutushakemus on sitova eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Päteviä syitä ovat esimerkiksi työllistyminen tai muun koulutuspaikan saaminen. Työnhakusi tulee olla voimassa hakiessasi koulutukseen.

Opetuskieli on suomi / Teaching is in Finnish. The level of Finnish language skills needed for the training is B1.1.

Opiskelijoilla on myös oltava valmius ymmärtää englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Lisätietoja koulutuksesta antavat:

Otto Kiiskinen
otto.kiiskinen@opiframe.com
040 0164 450

Jyrki Nieminen
jyrki.nieminen@opiframe.com

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Jaa tämä sivu: