fbpx

OpiKoodia-koulutus, Kaakkois-Suomi

Koulutuksen kesto: 40 päivää

Koulutusaika: 20.2.-17.4.2024

Haku päättyy: 4.2.2024

Koulutuspaikan osoite: Kouvola ja Lappeenranta (tarkempi osoite ilmoitetaan myöhemmin)

Hakuaika on päättynyt!

TE-live 24.1.

Katso tallenne TE-livelähetyksestä täältä!

Koulutuksen kuvaus

Etsitkö mahdollisuutta syventää ohjelmointiosaamistasi? Haluatko työllistyä ohjelmointialalle?

OpiKoodia-koulutuksen tavoitteena on kehittää perusohjelmoinnin osaamistasi vastaamaan tämän hetken osaamisvaatimuksia ja siten mahdollistaa polku alan työtehtäviin. Koulutus antaa hyvän perustason ohjelmointiosaamiselle, jolla voit työllistyä Trainee/Junior-tason ohjelmointitehtäviin. Osaamisen kehittymisen myötä sinulla on mahdollisuus hakea koulutuksen jälkeen alkavaan Full Stack RekryKoulutukseen.

Koulutukseen hakeaksesi voit olla vasta-alkaja tai sinulla voi olla jo alan kokemusta. Tärkeintä on vahva motivaatio koulutusta ja alalla työskentelyä kohtaan!

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti Kaakkois-Suomen TE-toimiston työttömät ja työttömyysuhan alaiset asiakkaat, jotka tarvitsevat päivitystä tekniseen osaamiseensa. Hakijoilta toivotaan soveltuvaa tutkintoa (esim. IT-ala, ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio, elektroniikka) tai kiinnostusta alaan. Koulutus soveltuu myös kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille, työkokemusta omaaville hakijoille sekä alanvaihtajille.

Opetus toteutetaan suomen kielellä, joten koulutukseen valittavilta edellytetään suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi koulutettavalla on oltava valmius ymmärtää englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa keskitytään perusohjelmointiin. Pääkielinä ovat JavaScript ja Python, joiden lisäksi käydään läpi React, MongoDB, Node.js ja Express.

Koulutuksen keskiössä on myös 2-4 hengen tiimeissä toteutettava projektityö, joka etenee limittäin opetuksen kanssa koko koulutuksen ajan. Toteutettava projekti sisältää selainkäyttöliittymän, palvelimen ja tietovaraston. Projekti on iso osa koulutettaville rakennettavaa portfoliota. Projektissa painotetaan ammattimaisia ketteriä toimintatapoja, kuten SCRUMia. Lisäksi projektin toteutukseen kuuluu kattava dokumentaatio itse projektista, että projektin toteutuksesta sekä projektin esittely yritykselle.

Päivittäinen opiskeluaika on 7 oppituntia (à 45 min.) päivässä klo 8-16 välisenä aikana. Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena. Opetus koostuu kouluttajan johdolla toteutettavasta lähi- ja etäopetuksesta, itsenäisestä opiskelusta sekä ryhmätyöskentelystä. Lähiopetus tapahtuu sekä Kouvolassa, että Lappeenrannassa.

Lisätietoja koulutuksesta antaa

Jussi Räikkönen
jussi.raikkonen@opiframe.com
040 575 8686

Jyrki Hovivuori
jyrki.hovivuori@opiframe.com
044 338 8534

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Jaa tämä sivu: