fbpx

Ohjelmistokehittäjän/ICT-asiantuntijan RekryKoulutus, Kaakkois-Suomi

Koulutuksen kesto: 120 päivää

Koulutusaika: 22.5.-13.11.2024

Haku päättyy: 26.4.2024

Koulutuksen lomajakso: 24.-28.6.2024

Koulutuspaikan osoite: Kouvola ja Lappeenranta (tarkempi osoite ilmoitetaan myöhemmin)

TE-live ja infotilaisuus

Järjestämme koulutuksesta kaksi infotilaisuutta – tule kuulemaan ja kysymään lisää koulutuksesta!

Koulutuksen kuvaus

Haluatko työskennellä monipuolisissa ja haastavissa ICT-asiantuntijan tai ohjelmoinnin tehtävissä, kuten full stack, backend, frontend, DevOps, Service Desk tai Cloud Specialist? Oletko valmis kehittämään entistä osaamistasi ja aloittamaan uuden urasi ohjelmistoalalla? Jos vastasit kyllä, niin olet oikeassa paikassa, sillä nyt sinulla on tilaisuus edetä urallasi!

120 arkipäivää kestävä Ohjelmistokehittäjän/ICT-asiantuntijan RekryKoulutus sisältää 40 päivää osaamisen kehittämistä ja 80 päivää työskentelyä yrityksen tehtävissä. Opetus koostuu kouluttajan johdolla toteutettavasta lähi- ja etäopetuksesta, itsenäisestä opiskelusta sekä ryhmätyöskentelystä. Lähiopetus tapahtuu sekä Kouvolassa että Lappeenrannassa.

Koulutuksen tavoitteena on vastata yritysten tarpeisiin perehdyttää ja rekrytoida uusia ohjelmointi- ja ICT-osaajia. Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä ohjelmistojen suunnittelun, määrittelyn, kehittämisen tai vaikka ylläpidon tehtäviin.

Alustavat haastattelut ja hakijoiden esittelyt yhteistyöyrityksille aloitetaan välittömästi ensimmäisten hakemusten saapuessa. Parannat mahdollisuuksiasi yritysyhteistyöpaikan löytymiseen hakemalla koulutukseen mahdollisimman pian. Hae nyt!

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti Kaakkois-Suomen TE-toimiston työttömät ja työttömyysuhan alaiset asiakkaat, jotka tarvitsevat päivitystä tekniseen osaamiseensa. Hakijoilta toivotaan soveltuvaa tutkintoa (esim. IT-ala, ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio, elektroniikka) tai kiinnostusta alaan. Koulutus soveltuu myös kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille, työkokemusta omaaville hakijoille sekä alanvaihtajille.

Koulutus on osallistujille maksutonta. Osallistujalle maksetaan koulutuksen ajalta (edellytysten täyttyessä) työttömyysetuutta, kulukorvaus sekä mahdollisesti myös työttömyysetuuden korotusosa.

Opetus toteutetaan suomen kielellä, joten koulutukseen valittavilta edellytetään suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi koulutettavalla on oltava valmius ymmärtää englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Koulutuksen sisältö

Rekryohjelma antaa valmiudet erilaisiin ICT-alan tehtäviin. Koulutuksessa voit suuntautua eri tehtäväalueisiin yrityksen tarpeiden mukaisesti. Esimerkkejä tehtäväpoluista:

Full Stack -ohjelmoija

IoT/sulautetun ohjelmoinnin osaaja

Cloud Specialist

System Specialist

Data-analytiikka

Työssäoppimisjakso (80 päivää)

Lähiopetuksessa opitut asiat tukevat työssäoppimisjakson työtehtäviä ja niissä toimimista. Koulutettavilla on kouluttajien tuki käytössä koko ajan. Työssäoppimispaikkojen hankinnassa hyödynnetään Opiframen yritysyhteistyöverkostoa.

Lisätietoja koulutuksesta antaa

Jussi Räikkönen
jussi.raikkonen@opiframe.com
040 575 8686

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Jaa tämä sivu: