fbpx

Ohjelmistokehittäjän RekryKoulutus, Oulu

Koulutuksen kesto: 100 päivää

Koulutusaika: 24.4.-20.9.2024

Haku päättyy: 8.3.2024

Koulutuksen lomajakso: 24.-28.6.2024

Koulutuspaikan osoite: Rautatienkatu 81, 90400 Oulu

Hakuaika on päättynyt!

Koulutuksen kuvaus

Haluatko olla koodari ja kehittää ohjelmointitaitojasi? Puuttuuko sinulta taitoja toteuttaa omia visioita tai ideoita? Kiinnostaako sinua älytuotteiden toiminta ja toteutus? Miten hyödyntää tekoälyä ohjelmoinnissa? Mikäli edellä mainitut asiat kiinnostavat, on tämä koulutus tarkoitettu juuri sinulle!

Pohjois-Pohjanmaan työmarkkinoilla on suuri tarve ohjelmointiosaajille. Koulutus sisältää lähiopetusta/kontaktiopetusta 40 päivää ja valinnaisia syventäviä 10 päivää. Lisäksi koulutukseen kuuluu 50 päivää työssäoppimista yhteistyöyrityksessä.

Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä ohjelmistojen suunnittelun, määrittelyn, kehittämisen tai vaikka ylläpidon tehtäviin.

Alustavat haastattelut ja hakijoiden esittelyt yhteistyöyrityksille aloitetaan välittömästi ensimmäisten hakemusten saapuessa. Parannat mahdollisuuksiasi yritysyhteistyöpaikan löytymiseen hakemalla koulutukseen mahdollisimman pian. Hae nyt!

Kohderyhmä

Kohderyhmänä on osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneet TE-toimiston ja kuntakokeilujen asiakkaat. Hakijoilta odotetaan vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota ICT-alaa kohtaan. Tämä koulutus soveltuu työkokemusta omaaville sekä vastavalmistuneille hakijoille, joilla on tarve päivittää osaamistaan. Hakijoilta toivotaan soveltuvia opintoja alalta (ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio tai elektroniikka). Myös aiempi ohjelmointikokemus tai harrastuneisuuden kautta hankittu osaaminen katsotaan eduksi.

Koulutus on suomen kielellä, joten valittavilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Koulutettavalla on oltava valmius ymmärtää myös englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Koulutuksen sisältö

Voit valita toisen kahdesta suuntautumisvaihtoehdosta: sulautettu- tai web-kehitys.

1. Sulautetun kehityksen perusosa

Jakson aikana käydään läpi sulautetuissa järjestelmissä yleisesti käytetyt ohjelmointikielet.

  • C-kieli
  • Python
  • Sulautetut järjestelmät ja niiden arkkitehtuurit

2. Web-kehityksen perusosa

Jakson aikana käydään läpi tyypillisen RESTful-pohjaisen web-applikaation toiminta mm.

  • MongoDB
  • Express
  • React
  • NodeJS

Syventävät sisällöt

Voit valita suuntautumisen perusteella mm. seuraavista aiheista:

  • Raspberry Pi KIT, jonka avulla voi tutustua mikrokontrollerin rakenteeseen ja käyttöön
  • Miten hyödyntää tekoälyä ohjelmoinnissa
  • Linux sulautetuissa järjestelmissä

Työssäoppiminen

Lähiopetuksessa opitut asiat tukevat työssäoppimisjakson työtehtäviä ja niissä toimimista. Koulutettavilla on kouluttajien tuki käytössä koko ajan. Työssäoppimispaikkojen hankinnassa hyödynnetään Opiframen yritysyhteistyöverkostoa.

Lisätietoja koulutuksesta antaa

Jussi Riihijärvi
jussi.riihijarvi@opiframe.com
040 158 8060

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Jaa tämä sivu: