Koulutuksen kesto: 6 kuukautta, sisältäen 40 lähiopetuspäivää ja 80 työssäoppimispäivää.
Koulutettavan on myös mahdollista ottaa syventäviä opintoja, jolloin koulutuspäivien määrä nousee 50 päivään ja työssäoppimispäivät laskevat 70 päivään.
Koulutus alkaa: 15.6.2022.
Haku päättyy: 29.05.2022
Koulutuspaikan osoite: Linnoitustie 3, 02600 Espoo, 4. krs
Lisätietoja:
Koulutuksesta järjestetään toinen infotilaisuus Teamsissä Pe 20.5 klo 13.00. Tule kuulemaan lisää koulutuksesta ja työllistymismahodullisuuksista koulutuksen tukemana! Linkki Infotilaisuuteen
Huom! Lähiopetus toteutetaan vallitsevan tilanteen mukaisesti joko luokkaopetuksena tai kontaktiopetuksena verkossa.
Näin haet koulutukseen:
1. Hae koulutukseen ensin työvoimahallinnon kautta (koulutusnro 706497)
2. Lähetä sitten meille CV:si PDF-muodossa osoitteeseen:
kyber@opiframe.com. Nimeä tiedosto muodossa “Sukunimi Etunimi CV”.
Koulutuksen kuvaus
Oletko kiinnostunut kyberturvallisuudesta? Nyt voit sertifioitua ja työllistyä Kyberturvallisuuden asiantuntijaksi Rekrykoulutuksen avulla.
Koulutuksessa opit hallitsemaan kyberhäiriötilanteita tilannekuvan muodostamisesta aina kyberuhkien torjuntaan ja niistä palautumiseen. Koulutuksen ydin on toiminnallisen kyberturvallisuuden taidoissa eli käytännön tekemisessä. Perehdyt kyberturvallisuuden strategioihin, standardeihin ja kyberturvallisuuden hallintaan. Opiskeltuasi osaat toteuttaa tarvittavia kyberturvallisuusratkaisuja havaitaksesi kyberturvallisuusuhkia ja suojautuaksesi niiltä. Osaat puolustautua esimerkiksi palvelunestohyökkäyksiä vastaan.
Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille TE-toimiston tai kuntakokeilujen asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.
Kyberturvallisuuskoulutuksen tavoitteena on antaa koulutettaville riittävät tiedot ja taidot kyberturvallisuuden eri osa-alueista. Intensiivikoulutuksemme antaa sinulle mahdollisuuden suorittaa CompTIA Security+ sertifikaatin, sekä erinomaiset valmiudet ymmärtää tietoturvallisuutta kokonaisvaltaisesti (Opiframe kustantaa sertifikaatin). Lisäksi tavoitteena on kasvattaa osallistujan tietoturvaosaaminen vastaamaan työmarkkinatarpeita ja vaatimuksia.
Koulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti TE-toimiston ICT-alalla toimineet henkilöasiakkaat, jotka soveltuvat alan koulutukseen ja työtehtäviin.
Opetuksen kieli on suomi (väh. B1.1). Materiaalit ovat englanniksi. / Teaching is in Finnish and the teaching materials are in English.
Yhteistyöyrityksemme ovat kertoneet arvostavansa kokemusta, joka on hankittu koulutuksen, harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta. Hae siis rohkeasti mukaan, jos täytät yhden tai useamman edellä mainituista kriteereistä!
Mitä koulutettava saa koulutuksesta?
Koulutus antaa hyvän käytäntöön pohjautuvan osaamisen tieto- ja kyberturvallisuuden kokonaisvaltaiseen hallintaan. Hallinnolliseen ja tekniseen tietoturvallisuuteen perehdytään todellisten harjoitusten ja esimerkkien avulla. Käytännön hands-on -harjoitukset toteutetaan koulutusta varten perustetussa yritysympäristössä. Ympäristössä päästään opettelemaan sekä viemään käytäntöön riskienhallintaa oikeilla ratkaisuilla ja testausmenetelmillä.
Koulutettavat saavat kattavat valmiudet tietoturva näkökulmasta analysoida, diagnosoida ja ratkaista verkkoon / verkkolaitteisiin, tietoturvaan, pilvipalveluihin, päätelaitteisiin ja palvelimiin kohdistuvia vika-, palvelu- sekä muutospyyntöjä. Koulutuksen sisältö eri osa-alueineen toteutetaan samassa hybridiympäristössä (Cloud / On-premise), jotta näistä osa-alueista muodostuu yksi kokonaisuus, joka simuloi tosimaailman ympäristöä moderneilla “best practise” käytänteineen.
Koulutus etenee johdonmukaisesti tietoturvaan sekä lainsäädäntöön keskittyen parhaita käytäntöjä noudattaen, aivan kuin kyseessä olisi uuden todellisen yrityksen ICT- toimintaympäristön pystyttäminen.
Koulutusohjelman sisältö
Tietoturva-osuus
Lisäksi:
M365 ja pilvipalveluiden perusteet.
Osiossa tutustutaan Azure, AWS ja Google Cloud Platformin käyttöön, ominaisuuksiin, sekä sen tarjoamiin palveluihin.
- Pilvipalvelun peruselementit, kuten virtuaalikoneet, -levyt ja -verkot, sekä erilaiset tallennusmenetelmät
- Identiteetti- ja pääsynhallinta
- Sovellusten julkaiseminen. Jokaiseen osioon kuuluu havainnollistava harjoitus, joka toteutetaan aidossa ympäristössä
- Migraatiot ja Database palvelut
Työssäoppimisjakso
Lähiopetuksessa opitut asiat viedään työssäoppimisjakson aikana käytäntöön, jota tuetaan syventävillä opetusjaksoilla.
Koulutettavilla on kouluttajien tuki käytössä koko työssäoppimisjakson ajan.
Kysy lisätietoja koulutuksesta:
Hiski Hovivuori
hiski.hovivuori@opiframe.com
040 197 6874
Otto Kiiskinen
otto.kiiskinen@opiframe.com
040 016 4450