fbpx

Opiframe välittää - Luotettava kumppani osaamisen kehittämiseen ja rekrytointiin

Koronavirukseen liittyvät ohjeet

Julkaistu: 18.03.2020 / Sivu päivitetty: 7.12.2020 klo 15:30

Opiframe seuraa koronavirustilannetta jatkuvasti. Noudatamme toiminnassamme alueellisten viranomaisten suosituksia ja ohjeita. Löydät tältä sivulta kootusti tiedot ja ohjeistukset sekä koulutettaville että yritysyhteistyökumppaneille.

Mahdolliset muutokset päivitämme siis tälle sivulle ja olemme tarvittaessa yhteydessä myös sähköpostitse.

Koulutettaville ja hakijoille

Koulutettaviemme, kouluttajiemme sekä oman henkilöstömme terveys ja hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, joten suhtaudumme vakavasti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseen. Seuraamme aktiivisesti THL:n viranomaisohjeistusta ja menettelymme perustuu niihin (linkit THL:n sivuille sivun lopussa).

Koulutuksien lähiopetus järjestetään toistaiseksi hybridimallilla, jossa mahdollistamme lähiopetuksen lisäksi  myös mahdollisuuden osallistua koulutuksiin etänä. Eli jos kuulut riskiryhmään tai jos flunssa oireita ilmenee, voi koulutuksiin osallistua silloin etänä. Suosittelemme myös koronavilkun käyttöä.

Mikäli olet työssäoppimisjaksolla, niin sen aikana noudatetaan yrityksen/työnantajan ohjeistusta.

Käynnissäolevissa koulutuksissa alueelliset ohjeet poikkeavat toisistaan. Infoamme koulutettavia erikseen sähköpostitse.

Kehotamme kaikkia kiinnittämään erityistä huomiota hyvään käsienpesu- ja yskimishygieniaan. Jos epäilet saaneesi koronavirustartunnan, jää kotiin ja ota puhelimitse yhteyttä oman kuntasi/kaupunkisi terveysasemalle. Tietoa koronaviruksesta -puhelinneuvonta tarjoaa yleistä tietoa uudesta koronaviruksesta (Valtioneuvosto.fi).

Koulutettavien ja hakijoiden kysymyksiin vastaa:
Jyrki Hovivuori: p. 0443388534, jyrki.hovivuori@opiframe.com

Yhteistyöyrityksille

Jatkamme opetusta hybridimallilla. Tilanne, jossa yrityksellä joko jo on työssäoppija tai työharjoittelujakso on alkamassa, toimitaan yrityksen antaman ohjeistuksen mukaisesti.

Yrityksien kysymyksiin vastaa:
Jyrki Nieminen, jyrki.nieminen@opiframe.com, 040 578 2411

Ajankohtaiset tiedot koronaviruksesta COVID-19 löydät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta:

THL – Ajankohtaista koronaviruksesta COVID-19

THL – Usein kysyttyä koronaviruksesta COVID-19