fbpx

ICT-projektipäällikkö RekryKoulutus

ICT-projektipäällikön RekryKoulutuksen kohderyhmänä ovat aiemmin asiantuntija- tai johtotehtävissä ICT-alalla toimineet henkilöt, työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt.

Koulutuksen aikana perehdytään monipuolisesti projektien hallintaan ja johtamiseen niin teorian kuin käytännön kautta.

Koulutus on päätynyt:
Kaikki tähän koulutukseen osallistuneet työllistyivät!

Milloin: 3.6.2019 – 25.11.2019

Sijainti: Espoo

Kesto: 120 päivää (6 kuukautta), monimuoto-opetuksena

Koulutuksen kuvaus ja tavoite

Rekrytoivan koulutusohjelman pääkohderyhmänä ovat aiemmin asiantuntija- tai johtotehtävissä ICT-alalla toimineet henkilöt, työttömät tai työttömyysuhan alaiset henkilöt, jotka haluavat kehittyä projektiosaajana, työskennellä vastuullisissa kehittämistehtävissä ja saada tilaisuuden näyttää kykynsä yritysyhteistyöpaikassa.

Ohjelman tarkoituksena on kehittää ammatillista osaamistasi ja löytää sinulle sopiva työnantaja. Yritys solmii kanssasi 6 kuukauden mittaisen koulutussopimuksen, joka tähtää vakituisen työsuhteen solmimiseen ohjelman jälkeen. Ohjelma sisältää yhden viikon lomajakson. 

Opetusjaksojen rakenne on tehty siten, että ne antavat aiheesta hyvän perusymmärryksen lisäksi työkalut uusimpien juuri pinnalla olevien menetelmien hyödyntämiseen

Koulutuksen sisältö

Ohjelma perehdyttää monipuolisesti projektien hallintaan- ja johtamiseen yhdistäen teoreettista opetusta, käytännöllisiä harjoituksia ja työssäoppimista. Koulutusohjelmaan kuuluu yksi sertifiointi. Tämän lisäksi koulutus sisältää useita sertifiontiin tähtääviä moduuleita, joita yhteistyöyritys voi koulutettaville hankkia tarpeen mukaan.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Wakaru Oy:n (https://www.wakaru.fi/) kanssa

Koulutusohjelman kesto on 120 päivää (6 kuukautta) ja se toteutetaan monimuoto-opetuksena. Ohjelma toteutuu opetuksen ja työssäoppimisen kautta yhteistyöyrityksessä tai -organisaatiossa.

Käsiteltävät aiheet:
Linkkien takaa löydät tarkemmin lisätietoja osasta aiheista.

Yhteistyössä:

TE-palvelut logo
Jaa tämä sivu: