fbpx

Full Stack -kehittäjän RekryKoulutus, Oulu

Koulutuksen kesto: 6,5 kuukautta

Koulutusaika: 27.10.2022-11.5.2023

Koulutuksen lomajakso: 23.-30.12.2022

Haku päättyy: 06.10.2022

Koulutuspaikan osoite: Rautatienkatu 81, 90400 Oulu

Huom! Lähiopetus toteutetaan vallitsevan tilanteen mukaisesti joko luokkaopetuksena tai kontaktiopetuksena verkossa.

Näin haet koulutukseen:
1. Täytä ensin koulutushakemus TE-palveluille tämän linkin kautta (koulutusnro 708627)

2. Lähetä sitten meille CV:si PDF-muodossa osoitteeseen: 
fullstack.oulu@opiframe.com. Nimeä tiedosto muodossa “Sukunimi Etunimi CV”.

Infotilaisuudet

Tule kuulemaan lisää koulutuksesta ja työllistymismahdollisuuksista RekryKoulutuksen kautta!

Koulutuksen kuvaus

Näetkö itsesi tulevaisuudessa web-ohjelmointitehtävissä? Yritykset etsivät uusia osaajia. Hae koulutukseen nyt! 

Ohjelmistot siirtyvät kovaa vauhtia verkkoon ja yrityksillä on kasvanut voimakkaasti tarve osaajista, jotka hallitsevat monipuolisesti eri web-palveluiden kehittämisessä tarvittavia taitoja.

6,5 kuukautta kestävä koulutus sisältää 40 päivän Full Stack -ohjelmointijakson, 15 päivää syventäviä osioita ja 75 päivää työssäoppimista yhteistyöyrityksessä.

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistujat työllistyvät mukana oleviin yhteistyöyrityksiin esimerkiksi web-palvelujen suunnittelun, määrittelyn, kehittämisen tai ylläpidon tehtäviin. Tämän RekryKoulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet työskennellä esim. junior-ohjelmistokehittäjänä.

Mitä hakijoilta odotetaan?

  • Soveltuvia opintoja alalta (esim. ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio, elektroniikka) aiempaa ohjelmointikokemusta tai harrastuneisuuden kautta hankittua osaamista
  • Vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota sekä alaa, että oman osaamisen kehittämistä kohtaan.
  • Koulutus soveltuu myös kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille. 

Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston ja kuntakokeilujen työttömät ja työttömyysuhan alaiset asiakkaat, joiden työnhaku on voimassa. Koulutukseen pääsemisen edellytys on yritysyhteistyöpaikan löytyminen.

Opetus toteutetaan suomen kielellä. Suomen kielen kielitaitovaatimus koulutukseen on B1.1. Opiskelijoilla on kuitenkin oltava valmius myös ymmärtää englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Koulutusohjelman sisältö 

 

Full Stack -ohjelmointijakso (40 päivää)

Ohjelmointijakso keskittyy moderniin web-kehitykseen. Jakson aikana käydään läpi tyypillisen RESTful-pohjaisen web-applikaation toiminta. Pääteknologioita ovat React, Redux, NodeJS, MongoDB sekä Express. Lisäksi koulutettavat toteuttavat pienissä ryhmissä Full Stack -projektin. Mukana myös Scrum-tiimityöskentely ja Git-versionhallinta.

Syventävät osiot (15 päivää)

Syventävien osioiden aiheita ovat mm. pilvipalvelut, tietokannat ja tietoturva. Tavoitteena on syventää ohjelmointijaksolla annettua opetusta, sekä tukea erityisesti projektityön kautta hankittua osaamista. Syventävissä osioissa hyödynnetään Full Stack -jaksolla pienryhmissä toteutettuja projektitöitä.

  • Tietoturva: Kokonaisvaltaiselle ja nykyaikaiselle tietoturvallisuuden­hallinalle luodaan vahva osaamispohja teoriasisällöstä, joka viedään käytäntöön hands-on -harjoitusten kautta. Osio antaa hyvät valmiudet web-ympäristöjen tietoturvallisuuden hallintaan ja tietoturvatarkistuksien toteuttamiseen näissä.
  • Pilvipalvelut: Osiossa tutustutaan Azuren käyttöön, ominaisuuksiin sen tarjoamiin palveluihin
  • Tietokannat: SQL on tehokas hallittu tietokanta, jota käytetään toiminnan kannalta tärkeissä sovelluksissa. Osiossa käydään läpi niin linkitys SQL-tietokannan tietoihin kuin myös tietojen tuominen SQL-tietokannasta.

Työssäoppimisjakso (75 päivää)

Lähiopetuksessa opitut asiat viedään työssäoppimisjakson aikana käytäntöön. Sinulla on kouluttajien tuki myös koko työssäoppimisjakson ajan. Saat ohjausta ja opit alalla arvostettuja taitoja. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kattavan verkko-opiskeluympäristön materiaaleihin, jossa osaamistasi voit syventää 24/7 esimerkiksi silmällä pitäen työssäoppimispaikan tarpeita.

Lisätietoja koulutuksesta antaa:

Jussi Riihijärvi
jussi.riihijarvi@opiframe.com
040 158 8060

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Jaa tämä sivu: