fbpx

Full Stack -kehittäjän RekryKoulutus, Uusimaa

Koulutuksen kesto: 120 päivää

Koulutusaika: 22.3.-19.9.2023

Koulutuksen lomajakso: 26.-30.6.2023

Haku päättyy: 1.3.2023

Koulutuspaikan osoite: Linnoitustie 3, 02600 Espoo, 4. krs

Hakuaika on päättynyt / Application period has ended

Näin haet koulutukseen:
1. Hae koulutukseen ensin työvoimahallinnon kautta (koulutusnro 712105)

2. Lähetä sitten meille CV:si PDF-muodossa osoitteeseen: 
fullstack@opiframe.com. Nimeä tiedosto muodossa “Sukunimi Etunimi CV”.

Koulutuksen kuvaus

Näetkö itsesi tulevaisuudessa monipuolisten verkkopalveluiden web-kehittäjänä? Yritykset etsivät uusia osaajia. Hae koulutukseen nyt! Koulutukseen valitaan 12 Full Stack-kehittäjäksi koulutettavaa henkilöä. 

120 arkipäivää kestävä intensiivikoulutus sisältää 40 päivän Full Stack -ohjelmointijakson, 10 päivää syventäviä jaksoja (Tietoturva, Tietokannat ja Pilvipalvelut/PowerShell) sekä 70-80 päivää työssäoppimista yhteistyöyrityksessä.

Koulutuksen tavoitteena on vastata yritysten tarpeisiin saada Full Stack -kehittäjiä, jotka hallitsevat monipuolisesti eri web-palveluiden tuottamisessa tarvittavat taidot. Tavoitteena on myös vastavalmistuneiden työllistyminen oman alan työtehtäviin. Koulutusohjelma panostaa voimakkaasti osaamisesi kehittämiseen kattavalla 50 päivän lähiopetuksella, jossa koulutettavien osaaminen nostetaan rekrytointiin johtavalle tasolle.

Opetus toteutetaan suomen kielellä, joten valittavilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (B1.1). Koulutettavalla on oltava valmius ymmärtää myös englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Koulutus sisältää lähiopetusta Opiframen tiloissa Espoossa sekä yrityksessä tapahtuvan työssäoppimisjakson Koulutus on osallistujille maksutonta. Osallistujalle maksetaan koulutuksen ajalta (edellytysten täyttyessä) työttömyysetuutta, kulukorvaus sekä mahdollisesti myös työttömyysetuuden korotusosa.

Mitä hakijoilta odotetaan?

  • Soveltuvia opintoja alalta (esim. ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio, elektroniikka) aiempaa ohjelmointikokemusta tai harrastuneisuuden kautta hankittua osaamista
  • Vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota sekä alaa, että oman osaamisen kehittämistä kohtaan.
  • Koulutus soveltuu myös kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille. 

Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti Uudenmaan TE-toimiston ja kuntakokeilujen työttömät ja työttömyysuhan alaiset asiakkaat, jotka tarvitsevat päivitystä tekniseen osaamiseensa ja ovat kiinnostuneita web-kehittäjän työtehtävistä. Olitpa sitten senior- tai junior -tason osaaja, on sinulla hyvät mahdollisuudet kehittyä koulutuksen ja työssäoppimisen kautta koulutusohjelman tukemana Full Stack -kehittäjäksi.

Yhteistyöyrityksemme arvostavat kokemusta, joka on hankittu koulutuksen, harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta. Hae siis rohkeasti mukaan koulutukseen!

Koulutusohjelman sisältö

Full Stack -ohjelmointijakso (40 päivää)

Ohjelmointijakso keskittyy moderniin web-kehitykseen. Jakson aikana käydään läpi tyypillisen RESTful-pohjaisen web-applikaation toiminta. Pääteknologioita ovat React, Redux, NodeJS, MongoDB sekä Express. Koulutettavat toteuttavat myös pienissä ryhmissä Full Stack -projektin.

Syventävät osiot (10 päivää)

Syventävät osiot jakautuvat tietoturvaan, tietokantoihin ja pilvipalveluihin/PowerShelliin. Tavoitteena on syventää ohjelmointijaksolla annettua opetusta, sekä tukea erityisesti projektityön kautta hankittua osaamista. Syventävissä osioissa hyödynnetään Full Stack -jaksolla pienryhmissä toteutettuja projektitöitä.

  • Tietoturva: Kokonaisvaltaiselle ja nykyaikaiselle tietoturvallisuuden­hallinalle luodaan vahva osaamispohja teoriasisällöstä, joka viedään käytäntöön hands-on -harjoitusten kautta. Osio antaa hyvät valmiudet web-ympäristöjen tietoturvallisuuden hallintaan ja tietoturvatarkistuksien toteuttamiseen näissä.
  • Tietokannat: SQL on tehokas hallittu tietokanta, jota käytetään toiminnan kannalta tärkeissä sovelluksissa. Osiossa käydään läpi niin linkitys SQL-tietokannan tietoihin kuin myös tietojen tuominen SQL-tietokannasta.
  • Pilvipalvelut/PowerShell: Osiossa tutustutaan Azuren käyttöön, ominaisuuksiin ja sen tarjoamiin palveluihin. Lisäksi opitaan PowerShell-työkalun käyttö.

Työssäoppimisjakso (70-80 päivää)

Lähiopetuksessa opitut asiat viedään työssäoppimisjakson aikana käytäntöön, jota tuetaan syventävillä opetusjaksoilla. Lisäksi koulutettaville tarjotaan kattava verkko-opiskeluympäristö, jossa osaamista voi syventää huomioiden yhteistyöyrityksen ja koulutettavan tarpeet. Koulutettavilla on kouluttajien tuki käytössä koko työssäoppimisjakson ajan.

Lisätietoja koulutuksesta antaa:

Hiski Hovivuori
hiski.hovivuori@opiframe.com
040 1976 874

Otto Kiiskinen
otto.kiiskinen@opiframe.com
040 0164 450

Yhteistyössä

TE-palvelut logo

Jaa tämä sivu: