fbpx

Data-analytiikka ja tiedolla johtaminen, Tampere

Koulutus alkaa: 13.4.2022

Haku päättyy: 31.3.2022

Koulutuksen kesto: 5 kuukautta

Koulutuspaikan osoite: Visiokatu 1 33720,
Tampere

Lisätiedot:

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus Teamsissä keskiviikkona 16.3. kello 13:00. Hyppää langoille kuulemaan ja kysymään lisää tästä koulutuksesta! Paikalla on sekä kouluttajan että TE-palvelujen edustajat.
Linkki infotilaisuuteen https://bit.ly/3KkhYbd

Näin haet koulutukseen:
1. Hae koulutukseen ensin TE-palveluiden kautta  (koulutusnro nro 705691)

2. Lähetä sitten meille CV:si PDF-muodossa osoitteeseen: 
data@opiframe.com. Nimeä tiedosto muodossa “Sukunimi Etunimi CV”.

Koulutuksen kuvaus

Data-analytiikan osaaja -koulutus antaa valmiuksia työskennellä yritysten tarpeisiin vastaavina analytiikan asiantuntijoina, jotka pystyvät soveltamaan data-analytiikan ajankohtaisia teknologioita jalostetun ja analysoidun tiedon tuottamiseksi liiketoiminnan eri osa-alueiden kehittämisen tueksi

Kohderyhmä:

Koulutuksen kohderyhmänä on ensisijaisesti Pirkanmaan TE-toimiston ja kuntakokeilujen työttömät ja työttömyysuhan alaiset asiakkaat, jotka tarvitsevat työllistyäkseen päivitystä osaamiseensa.

Hyvä tausta on esim. taloustieteen, kauppatieteen, luonnontieteen, tilastotieteen tai ICT-alan korkeakoulututkinto tai soveltuva työkokemus. Koulutus täydentää osallistujien aiempaa koulutusta ja työkokemusta ja sopii monille toimialoille. Lisäksi hakijoilta edellytetään vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota alaa sekä koulutusta kohtaan. Koulutus soveltuu myös kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille.

Koulutuksen tavoitteena on:

 • Antaa riittävät tiedot ja taidot Pythonin, data-analytiikan ja tekoälyn hyödyntämisestä yrityksissä
 • Perehdyttää data-analytiikkaan ja sen työkaluihin sekä yleisesti data-analytiikan luomiin mahdollisuuksiin liiketoiminnan ja innovaatioiden kehittämisessä.

Koulutuksen toteutus:

Koulutuksen lähiopetus toteutetaan luokkatilassa Tampereen Hervannassa tai koronapandemiatilanteen vaatiessa verkossa etäyhteyksien välityksellä. Opetus ja ohjaus koostuu yhteisöllisestä ja itsenäisestä opiskelusta, mutta saat myös henkilökohtaista tutorointia koko koulutuksen ajan.

Koulutettavilla on käytössään verkko-oppimisympäristö, jossa he voivat opiskella myös itsenäisesti myös työssäoppimisjaksolla 24/7 koko koulutuksen keston. Verkkoympäristöä voit hyödyntää mm. poimimalla sieltä sisältöjä oman yhteistyöyrityksesi tarpeen mukaisesti.

Opetus toteutetaan suomen kielellä. Suomen kielen kielitaitovaatimus koulutukseen on B2. Opiskelijoilla on oltava valmius myös ymmärtää englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Koulutusohjelman sisältö

Koulutuksen kesto on 5 kuukautta, mistä puolet on teoriaa ja puolet työssäoppimista yhteistyöyrityksessä. Haastattelut järjestetään jo hakuajan puitteissa.

 • Datastrategia osana liiketoimintastrategiaa
 • Datalähtöisen strategian toteutus
 • Datan hallinta, hyödyntäminen, analysointi, visualisointi ja raportointi
 • Erilaiset Business Intelligence -työkalut ja niiden hyödyntäminen yritysten raportoinnissa
 • Tiedon jakaminen ja tietovarastointi
 • Business Intelligence -järjestelmän käyttöönotto ja kustannukset
 • Ohjelmistokehitys osana työtä, kuten Python ja R
 • Tietokantojen perusteet SQL
 • Tekoäly, koneoppiminen ja analytiikka
 • Työssäoppiminen

Lisätietoja koulutuksesta antaa:

Olli Ikonen
olli.ikonen@opiframe.com
040 758 2591

Jyrki Nieminen
jyrki.nieminen@opiframe.com

Yhteistyössä

TE-palvelut logo
Jaa tämä sivu: