fbpx

Data-analytiikan osaaja, Oulu

Koulutus alkaa: 19.05.2022

Haku päättyy: 11.05.2022

Koulutuksen kesto: 6 kuukautta

Koulutuspaikan osoite: Rautatienkatu 81, Oulu

Lisätiedot:

Huom. Uusi aika infotilaisuuteen on selvillä!
Koulutuksesta järjestetään Infotilaisuus Teamsissä Ti 26.4 klo 13.00 Linkki Infotilaisuuteen. Tule kuulemaan lisää koulutuksesta ja työllistymismahdollisuuksista.

Näin haet koulutukseen:
1. Hae koulutukseen ensin TE-palveluiden kautta  (koulutusnro nro 706185)

2. Lähetä sitten meille CV:si PDF-muodossa osoitteeseen: 
dataosaaja@opiframe.com. Nimeä tiedosto muodossa “Sukunimi Etunimi CV”.

Koulutuksen kuvaus

Data-analytiikan osaaja -koulutus antaa valmiuksia työskennellä yritysten tarpeisiin vastaavina analytiikan asiantuntijoina, jotka pystyvät soveltamaan data-analytiikan ajankohtaisia teknologioita jalostetun ja analysoidun tiedon tuottamiseksi liiketoiminnan eri osa-alueiden kehittämisen tueksi

Kohderyhmä:

Koulutuksen kohderyhmänä on ensisijaisesti Pohjois-pohjanmaan TE-toimiston ja kuntakokeilujen työttömät ja työttömyysuhan alaiset asiakkaat, jotka tarvitsevat työllistyäkseen päivitystä osaamiseensa.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti soveltuvan korkeakoulututkinnon (esim. talous- /kauppatieteen, tilastotieteen, ICT-alan) tai soveltuvan työkokemuksen omaaville. Koulutus täydentää osallistujien aiempaa koulutusta ja työkokemusta ja sopii monille toimialoille. Lisäksi hakijoilta edellytetään vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota alaa sekä koulutusta kohtaan. Koulutus soveltuu myös kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille. 

Koulutuksen tavoitteena on:

  • Antaa riittävät tiedot ja taidot Pythonin, data-analytiikan ja tekoälyn hyödyntämisestä yrityksissä
  • Perehdyttää data-analytiikkaan ja sen työkaluihin sekä yleisesti data-analytiikan luomiin mahdollisuuksiin liiketoiminnan ja innovaatioiden kehittämisessä.

Koulutuksen toteutus:

Koulutuksen lähiopetus toteutetaan Oulun luokkatilassa osoitteessa Rautatienkatu 81 tai koronapandemiatilanteen vaatiessa verkossa etäyhteyksien välityksellä. Opetus ja ohjaus koostuu yhteisöllisestä ja itsenäisestä opiskelusta, mutta saat myös henkilökohtaista tutorointia koko koulutuksen ajan.

Koulutettavilla on käytössään verkko-oppimisympäristö, jossa he voivat opiskella myös itsenäisesti myös työssäoppimisjaksolla 24/7 koko koulutuksen keston. Verkkoympäristöä voit hyödyntää mm. poimimalla sieltä sisältöjä oman yhteistyöyrityksesi tarpeen mukaisesti.

Opetus toteutetaan suomen kielellä. Suomen kielen kielitaitovaatimus koulutukseen on B2. Opiskelijoilla on oltava valmius myös ymmärtää englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Koulutusohjelman sisältö

Koulutuksen kesto on 6 kuukautta, mistä puolet on teoriaa ja puolet työssäoppimista yhteistyöyrityksessä. Haastattelut järjestetään jo hakuajan puitteissa.

Koulutuksen sisältöä mm:

– Python ohjelmointi
– Tietokantojen perusteet SQL
– Datan hallinta, hyödyntäminen, analysointi, visualisointi ja raportointi
– Erilaiset BI-työkalut ja niiden hyödyntäminen yritysten raportoinnissa
– AI ja koneoppiminen
– Työssäoppiminen

Lisätietoja koulutuksesta antaa:

Ilona Mannelin
ilona.mannelin@opiframe.com
040 124 1822

Jyrki Nieminen
jyrki.nieminen@opiframe.com

Yhteistyössä

TE-palvelut logo
Jaa tämä sivu: