fbpx

AI Now! RekryKoulutus, Espoo

Koulutuksen kesto: 6 kuukautta

Koulutusaika: 22.5.-13.11.2024

Haku päättyy: 12.4.2023

Lomajakso ajalla: 24.-28.6.2024

Koulutuspaikan osoite: Linnoitustie 3, 02600 Espoo, 4. krs

Hakuaika on päättynyt!

Näin haet koulutukseen – haku sisältää kaksi vaihetta:
1. Hae koulutukseen ensin TE-toimiston kautta (koulutusnro 720240)

2. Lähetä sitten meille CV:si PDF-muodossa osoitteeseen:
ainow@opiframe.com. Nimeä tiedosto muodossa “Sukunimi Etunimi CV”.

Koulutuksen kuvaus

Haluatko luoda uraa tekoäly- ja web-ohjelmoinnin parissa? Työnantajat Uudenmaan alueella etsivät nyt ohjelmointikehittäjiä erilaisiin rooleihin!

AI Now! RekryKoulutus soveltuu ohjelmointikokemusta omaaville osaajille. Ohjelman jälkeen sinulla on lähtötasosi mukaan valmiudet työskennellä monipuolisissa ohjelmointialan työtehtävissä. Koulutukseen osallistuvat henkilöt voivat valita moduuleja perinteisen web- tai tekoälyohjelmoinnin väliltä.

Kuusi kuukautta kestävä koulutus sisältää 50 päivää intensiivistä opetusta sekä 70 päivää työssäoppimista yhteistyöyrityksessä. Koulutusohjelma antaa sinulle edellytykset tulevaisuuden työmarkkinoille, joissa tekoälyn merkitys kasvaa jatkuvasti.

Koulutus on osallistujille maksutonta. Osallistujalle maksetaan koulutuksen ajalta (edellytysten täyttyessä) työttömyysetuutta, kulukorvaus sekä mahdollisesti myös työttömyysetuuden korotusosa.

Kohderyhmä

Kohderyhmänä ovat ensisijaisesti Uudenmaan TE-toimiston ja kuntakokeilujen työttömät ja työttömyysuhan alaiset asiakkaat. Toivomme sinulta soveltuvaa tutkintoa (esim. IT-ala, ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio, elektroniikka) tai ICT-alalta hankittua työkokemusta. Lisäksi edellytämme vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota alaa sekä koulutusta kohtaan. Koulutus soveltuu myös kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille, joilla on riittävä ohjelmoinnin lähtötaso.

Opetus toteutetaan suomen kielellä, joten koulutukseen valittavilta edellytetään suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi koulutettavalla on oltava valmius ymmärtää englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Ohjelman sisältö

Koulutuksemme antaa sinulle mahdollisuuden edetä urallasi kehityksen kärjessä. Käytännönläheisessä opetutuksessa yhdistyvät teoreettinen tietämys, harjoitukset ja reaalimaailman sovellukset. Tällä varmistetaan, että opit, ymmärrät ja kykenet soveltamaan sekä kehittämään ohjelmointitaitojasi tekoälyn avulla. Opetukseen sisältyy henkilökohtainen kouluttajien ja tutorin tuki. Koulutusohjelmaa muokataan yhteistyössä sitoutuneiden yritysten tarpeiden ja koulutettavien aiemman osaamisen pohjalta.

Koulutuksessa on mahdollista valita moduuleita kahdesta eri suuntauksesta: tekoälyohjelmointi tai web-ohjelmointikehitys.

1. Tekoälyohjelmointi

Ohjelmointikielenä koulutuksessa käytetään pääasiallisesti Pythonia, joka on tekoälyn ja koneoppimisen alalla laajasti käytetty ohjelmointikieli. Koulutus käsittää Pythonin tehokkaan hyödyntämisen tekoälyä käyttävissä palveluissa. Opetus toteutetaan hands on -tyyppisesti siten, että teoria ja käytännön harjoitukset vuorottelevat osaamisen kehittymisen varmistamiseksi.

  • AI:n esittely
  • Koneoppimisen perusteet
  • Johdatus syväoppimiseen
  • Suuret kielimallit
  • OpenAI API
  • Kuvien ja videoiden generointi tekoälyllä
  • Projektityöt
  • Python

2. Web-ohjelmointikehitys

Ohjelmointikehityksen suuntaus keskittyy tyypillisen RESTful-pohjaisen webapplikaation toimintaan. Pääteknologioita ovat mm. React, Redux, NodeJS, JavaScript, MongoDB ja Express. Koulutettavat suorittavat haluamansa moduulit Tekoälyhjelmoinninin suuntauksesta. Lisäksi valinnaisina Tietoturva, Pilvipalvelut ja Tietokannat.

Työssäoppimisjakso (70 päivää)

Lähiopetuksessa opitut asiat tukevat työssäoppimisjakson työtehtäviä ja niissä toimimista. Koulutettavilla on kouluttajien tuki käytössä koko ajan. Työssäoppimispaikkojen hankinnassa hyödynnetään Opiframen yritysyhteistyöverkostoa.

Kysy lisätietoja koulutuksesta:

Otto Kiiskinen
otto.kiiskinen@opiframe.com
040 0164 450

Toivo Osei
toivo.osei@opiframe.com
040 758 2591

Yhteistyössä

Jaa tämä sivu: