fbpx

Rekrytoi Web SPECIALIST!

Tarvitsetteko Web-ohjelmointiosaajaa, joka hallitsee Full Stack -ohjelmoinnin lisäksi tietoturvan, pilvipalvelut ja IoT:n? Vai olisiko tarve web-ohjelmoijalle, joka erikoistuu esimerkiksi pilvipalveluihin?

Opiframen Web Specialist RekryKoulutus tarjoaa mahdollisuuden rekrytoida tuoretta työvoimaa yrityksenne tarpeisiin!

Uusia osaajia koulutuksen tukemana

Koulutusohjelma: Web Specialist

Kuusi kuukautta kestävä koulutus alkaa 19.1.2021 ja se järjestetään Tampereella.

Kouluttaja: Opiframe Oy

Luotettava kumppani rekrytointiin! Opiframe on toteuttanut jo vuodesta 2011 kattavia ja laadukkaita koulutusohjelmia ICT-alalle.

Mikä on RekryKoulutus?

RekryKoulutus on kustannustehokas tapa hankkia täsmäkoulutettua ja osaavaa työvoimaa. Lisäksi saat organisaatiollesi liiketoiminnalista hyöytyä!

Yrityksemme etsii uusia osaajia

Web Specialist -koulutusohjelmasta

  • Koulutus alkaa 19.1.2021.
  • Kustannukset ovat n. 700-800€/kk.
  • Koulutus kestää 130 päivää, sisältäen 60 koulutus- ja
    70 työssäoppimispäivää.

Hakijoita esitellään yrityksiin jo hakuaikana! Koulutuksen haku on parhaillaan käynnissä ja päättyy 10.12.2020.

Koulutussopimus syntyy siinä vaiheessa, kun yritys löytää omien haastatteluiden perusteella hakijoiden joukosta sopivan tekijän. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa.

Koulutusohjelman sisältö

Koulutus jakautuu ohjelmointijaksoon ja kolmeen syventävään erikoistumisjaksoon: Internet of Things, tietoturva ja pilvipalvelut.

Ohjelmointijakson aikana käydään läpi tyypillisen RESTful-poh­jaisen webapplikaation toiminta. Pääteknologioita ovat React, Redux, NodeJS, MongoDB sekä Express.  

Tämän lisäksi työssäoppimisen ohella järjestetään erikoistumisjaksoja, riippuen työtehtävästä ja osaamisen kehittämisen tarpeista. Huomioimme työnantajien tarpeet erikoistumisjaksojen aikana.

Koulutukseen hakijoista

Koulutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla on hyvä perusosaaminen ohjelmoinnista. Heillä on motivaatio päivittää/kehittää osaamistaan nykyaikaisten pinnalla olevien teknologioiden osalta.

Hakijoiden joukosta osaamista löytyy niin junioreista kuin senioreista. Yritys valitsee sopivat tekijät omien haastattelujen perusteella (Opiframen ja TE-toimiston esikarsinnan ja haastattelujen jälkeen).

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Yhteydenotto ei sido eikä velvoita yritystä mihinkään, eikä tästä muodostu yritykselle mitään kustannuksia!

Yhteistyöterveisin

Yhteistyössä

Scroll Up