fbpx

Digital Growth Hacker

Digimarkkinoinnin RekryKoulutus, Satakunta

Rekrytoi koulutuksen tukemana uusi digimarkkinoinnin osaaja!

Opiframen digimarkkinoinnin RekryKoulutus on kustannustehokas tapa rekrytoida yritykseen uusia ohjelmoinnin osaajia.

  • Koulutus alkaa joulukuussa 2019 /
    tammikuussa 2020
  • Koulutus kestää 6 kuukautta, sisältäen 40 lähiopetus- ja 80 työssäoppimispäivää.
  • Kustannukset yritykselle ovat noin 800€/kk

Koulutussopimus syntyy siinä vaiheessa, kun yritys löytää omien haastatteluiden perusteella hakijoiden joukosta sopivan tekijän. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa.

Kyllä kiinnostaa!

Täytä kartoituslomake alla olevasta linkistä, niin henkilöstökonsultti on teihin yhteydessä!

Lomakkeen täyttäminen ei sido yritystä osallistumaan koulutukseen!

Miksi kannattaa lähteä mukaan?

• Koulutuksen päätteeksi saatte tuoreella tiedolla koulutetun, motivoituneen työntekijän kehittämään yrityksen yhtä tärkeintä liiketoiminnan osa-aluetta.
• Koulutusohjelman aikana työnantaja saa tutustua työntekijään ja sen aikana työntekijää perehdytetään samalla yritykseen sisään ennen rekrytointipäätöksen tekemistä
• Digitaalisen markkinoinnin tavoite on tuottaa myyntiputkeen myyjille potentiaalisia asiakkaita ja sitä kautta luoda kannattavaa liiketoimintaa ja erottautua kilpailijoista edukseen.
• Koulutukseen valitaan henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneet digitaalisesta markkinoinnista ja näkevät sen kehittämisen tuomat kilpailuedut tärkeänä osana yrityksen liiketoimintaa.

Panostamme koulutukseen

Koulutuksessa käydään läpi digitalisaation tuomat mahdollisuudet yrityksen liiketoiminnassa. Näitä mahdollisuuksia ovat esim. maksullinen mainonta, verkkokauppa, tietoturva, analytiikka, sosiaalinen media ja hakukoneoptimointi.

Koulutuksessa on kymmenen moduulia, jotka toteutetaan projektinomaisesti. Koulutus antaa koulutettavalle valmiudet toimia laaja-alaisesti digimarkkinoinnin eri tehtävissä.

Mikä on RekryKoulutus?

RekryKoulutus on rekrytoiva koulutusohjelma, joka tarjoaa yritykselle nopean ja kustannustehokkaan tavan palkata uutta, osaavaa henkilökuntaa. Jos työmarkkinoilla ei ole ammattitaitoista henkilökuntaa saatavilla/tarjolla, on RekryKoulutus hyvä vaihtoehto löytää sopivia tekijöitä ja kehittää heidän osaamisensa koulutusohjelmamme avulla, vastaamaan yritysten tarpeita.

Lue lisää RekryKoulutuksesta

Mitä lähiopetuksessa käydään läpi?

1. Digitalisaation mahdollisuudet ja uhat

Käymme läpi sähköisen markkinoinnin eroja perinteiseen mainontaan, ja syitä miksi digitaalinen markkinointi kasvaa niin nopeasti

2. Maksullinen mainonta

Eri mainosalustojen perusteet, mainoskampanjoiden luonti, optimointi ja tulosten seuranta. Mainosalustat jotka käymme läpi ovat Google Ads, YouTube, Display-mainonta, LinkedIn, Facebook, Twitter ja Pinterest.

3. Hakukoneoptimointi ja sisältömarkkinointi

Hakukoneoptimoinnin avulla voidaan vaikuttaa siihen, että yrityksen sivut näkyvät mahdollisimman korkealla hakutuloksissa silloin kun potentiaalinen asiakas etsii tietoa yrityksen tarjoamasta tuotteesta tai palvelusta. Yksi tärkeimmistä hakukoneoptimoinnin osa-alueista on hakukoneoptimoidun sisällön tuottaminen sivustolle

4. Verkkokauppa

Eri verkkokauppa-alustat ja niiden erot. Kuinka verkkokauppa perustetaan, miten tuotteita lisätään verkkokauppaan, kuinka tuotesivuja optimoidaan ja millä tavalla logistiikkaa hoidetaan. Tutustumme markkinapaikkoihin kuten Amazon ja Etsy.

5. Sosiaalinen media 

Käymme tarkemmin läpi YouTuben, Facebookin, Twitterin, Pinterestin ja LinkedInin erityispiirteet ja mahdollisuudet yrityksen markkinoinnissa.

6. Verkkoteknologiat 

Kotisivujen julkaisujärjestelmä WordPressin asennus, sen ylläpito ja miten sisältöä päivitetään.

7. Tietoturva

Parhaat käytännöt sivuston tietoturvan ylläpitämiseksi. Tutustumme tarkemmin muun muassa salasanojen hallintaan ja SSL-teknologiaan.

8. Yrityksen sähköiset työkalut

Yrityksen sisäistä viestintää voidaan parantaa ja tehostaa sähköisillä työkaluilla kuten asiakkuudenhallintajärjestelmiä (CRM), toiminnaohjausjärjestelmiä (ERP) ja selainpohjaisia järjestelmiä kuten Google Apps. Käymme läpi eri järjestelmien ominaisuuksia ja opettelemme, kuinka niitä käytetään yrityksen toiminnassa

9. Sähköpostimarkkinointi ja markkinointiautomaatio

Markkinointiautomaatio yhdessä sähköpostimarkkinoinnin kanssa mahdollistaa mielenkiintoisen sisällön tarjoamisen lukijoille ja samalla uutiskirjeen vastaanottajia saadaan tehokkaasti muutettua maksaviksi asiakkaiksi.

10. Tulosten mittaaminen ja analytiikka

Tutustumme ilmaisiin analytiikkatyökaluihin kuten Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio ja Cyfe. Näiden avulla voi luoda onnistumisen mittareita (KPI) ja seurata markkinointikampanjoiden tuloksia. Opettelemme työkalujen käyttöä ja harjoittelemme mm. raporttien luomista.

Työssäoppimisjaksosta

Koulutuksen lähipäivillä opittu teoria viedään käytäntöön työssäoppimisjaksolla. Työssäoppimisjakson tavoite on sitouttaa ja vakuuttaa koulutettava siitä, että yrityksen tavoite on palkata valittu henkilön koulutusohjelman päättymisen jälkeen. Näin yritys saa koulutuksen jälkeen hyvin motivoituneita työntekijöitä, joilla on tuorein tietotaito tuotavaksi yrityksen käyttöön.

Kiinnostaako koulutus?

Lisätietoja koulutuksesta antaa

Jyrki Hovivuori

HR-konsultti / Opiframe Oy
+358 44 3388534
jyrki.hovivuori@opiframe.com

Yhteistyössä

Opiframe © 2019

Scroll Up