fbpx

OSAAJIA DIGIMARKKINOINNIN KEHITTÄMISEEN

Digitaalisen markkinoinnin rekrytoiva koulutusohjelma

Kustannustehokas tapa rekrytoida yritykseen uusia digimarkkinoinnin osaajia!

  • Koulutus alkaa alustavan aikataulun mukaan helmikuussa 2020
  • Koulutus kestää 6 kuukautta, sisältäen 40 lähiopetus- ja 80 työssäoppimispäivää.
  • Kustannukset yritykselle ovat noin 800€/kk
Koulutussopimus syntyy siinä vaiheessa, kun yritys löytää omien haastatteluiden perusteella hakijoiden joukosta sopivan tekijän. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden ja ELY-keskuksen kanssa.

Miten tästä eteenpäin?

Jätä yhteystietosi, niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian!


Miksi kannattaa lähteä mukaan?

Onko yrityksellänne tarpeita kehittää digitaaliseen liiketoimintaan liittyviä osa-alueita, mutta osaajista on pula tai resursseja kaivataan lisää? Tämä haaste on ratkaistavissa Opiframen Digital Growth Hacker -koulutuksen kautta:

  • Koulutuksen päätteeksi saatte tuoreella tiedolla koulutetun, motivoituneen työntekijän kehittämään yrityksen yhtä tärkeintä liiketoiminnan osa-aluetta.
  • Koulutusohjelman aikana työnantaja saa tutustua työntekijään ja sen aikana työntekijää perehdytetään samalla yritykseen sisään ennen rekrytointipäätöksen tekemistä
  • Digitaalisen markkinoinnin tavoite on tuottaa myyntiputkeen myyjille potentiaalisia asiakkaita ja sitä kautta luoda kannattavaa liiketoimintaa ja erottautua kilpailijoista edukseen.
  • Koulutukseen valitaan henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneet digitaalisesta markkinoinnista ja näkevät sen kehittämisen tuomat kilpailuedut tärkeänä osana yrityksen liiketoimintaa.

Mitä lähiopetus sisältää?

Digital Growth Hacker -koulutus koostuu kymmenestä moduulista, joissa opetus tapahtuu projektimallilla käytännön esimerkkien avulla. Opetus on tiiviisti mukana kouluttajien antamien tehtävien ja lisämateriaalien muodossa koko 6 kuukauden ajan. 

Moduulien aiheet:

1. Digitalisaation mahdollisuudet ja uhat

Käymme läpi sähköisen markkinoinnin eroja perinteiseen mainontaan, ja syitä miksi digitaalinen markkinointi kasvaa niin nopeasti

2. Maksullinen mainonta

Eri mainosalustojen perusteet, mainoskampanjoiden luonti, optimointi ja tulosten seuranta. Mainosalustat jotka käymme läpi ovat Google Ads, YouTube, Display-mainonta, LinkedIn, Facebook, Twitter ja Pinterest.

3. Hakukoneoptimointi ja sisältömarkkinointi

Hakukoneoptimoinnin avulla voidaan vaikuttaa siihen, että yrityksen sivut näkyvät mahdollisimman korkealla hakutuloksissa silloin kun potentiaalinen asiakas etsii tietoa yrityksen tarjoamasta tuotteesta tai palvelusta. Yksi tärkeimmistä hakukoneoptimoinnin osa-alueista on hakukoneoptimoidun sisällön tuottaminen sivustolle

4. Verkkokauppa

Eri verkkokauppa-alustat ja niiden erot. Kuinka verkkokauppa perustetaan, miten tuotteita lisätään verkkokauppaan, kuinka tuotesivuja optimoidaan ja millä tavalla logistiikkaa hoidetaan. Tutustumme markkinapaikkoihin kuten Amazon ja Etsy.

5. Sosiaalinen media 

Käymme tarkemmin läpi YouTuben, Facebookin, Twitterin, Pinterestin ja LinkedInin erityispiirteet ja mahdollisuudet yrityksen markkinoinnissa.

6. Verkkoteknologiat 

Kotisivujen julkaisujärjestelmä WordPressin asennus, sen ylläpito ja miten sisältöä päivitetään.

7. Tietoturva

Parhaat käytännöt sivuston tietoturvan ylläpitämiseksi. Tutustumme tarkemmin muun muassa salasanojen hallintaan ja SSL-teknologiaan.

8. Yrityksen sähköiset työkalut

Yrityksen sisäistä viestintää voidaan parantaa ja tehostaa sähköisillä työkaluilla kuten asiakkuudenhallintajärjestelmiä (CRM), toiminnaohjausjärjestelmiä (ERP) ja selainpohjaisia järjestelmiä kuten Google Apps. Käymme läpi eri järjestelmien ominaisuuksia ja opettelemme, kuinka niitä käytetään yrityksen toiminnassa

9. Sähköpostimarkkinointi ja markkinointiautomaatio

Markkinointiautomaatio yhdessä sähköpostimarkkinoinnin kanssa mahdollistaa mielenkiintoisen sisällön tarjoamisen lukijoille ja samalla uutiskirjeen vastaanottajia saadaan tehokkaasti muutettua maksaviksi asiakkaiksi.

10. Tulosten mittaaminen ja analytiikka

Tutustumme ilmaisiin analytiikkatyökaluihin kuten Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio ja Cyfe. Näiden avulla voi luoda onnistumisen mittareita (KPI) ja seurata markkinointikampanjoiden tuloksia. Opettelemme työkalujen käyttöä ja harjoittelemme mm. raporttien luomista.

Kouluttaja

artem2

Artem Daniliants

Pääkouluttajana toimii Artem Daniliants, joka on tunnettu käytännönläheisistä ja innostavista koulutuspäivistä.

Opiframe Oy

Opiframe Oy on vuonna 2011 perustettu koulutusliiketoimintaan keskittyvä palveluyritys. Tarjoamme yrityksille tarpeen mukaan valmiita koulutusohjelmia. Mikäli yrityksen tarpeet poikkeavat valmiista koulutusohjelmista, tuotamme räätälöityjä koulutuspaketteja.

Opiframen kouluttajat ovat kokeneita alansa ammattilaisia. Laajan kouluttajaverkoston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tietoa uusimmista teknologioista ja trendeistä.

Mikä on RekryKoulutus?

Rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa yritykselle nopean ja kustannustehokkaan tavan palkata uutta, osaavaa henkilökuntaa. Jos työmarkkinoilla ei ole ammattitaitoista henkilökuntaa saatavilla, on RekryKoulutus hyvä vaihtoehto löytää sopivia tekijöitä ja kehittää heidän osaamisensa koulutusohjelmamme avulla, vastaamaan yritysten tarpeita.

Lue lisää RekryKoulutuksesta

Lisätietoja koulutuksesta antaa

Jaana Valkola

Jaana Valkola

HR-konsultti / Opiframe Oy
+358 40 777 0308
jaana.valkola@opiframe.com

Yhteistyössä

Opiframe © 2019 | Tietosuojaseloste

Scroll Up